Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (7)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Závislost může být v podstatě na cokoliv. Moje závislost je StarGate a na její další varianty. Velice mě baví jak srozumitelně vysvětlují a spojují děj hvězdné brány s naší historií. A někdy mě jejich vysvětlení dějů minulých, dává větší smysl, nežli námi známé fakta. Děkuji tvůrcům za léta zábavy::-)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Ve většině amerických filmů nebo seriálů převládá jeden podobný koncept. Všichni jsou krásní, upravení, většinou i bohatí. Amerika je pohodové, bezpečné místo. A poslední často objevovaný jev je vysoká inteligence američanů. V tomto serálu se všechno toto objevuje vždycky v kontrastu. Jak to myslím? Krásní jsou hloupý. Inteligentní jsou šumaři. Bohatí nejsou ani ti chytří, ale ani ti hloupý. A amerika není dokonalé místo. Jinak téma seriálu je naprosto originální a velmi vtipný. Jim Parsons hraje svoji životní roli a doufám, že herci nezpychnou a budou v seriálu velmi a velmi dlouho.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Ať v originálním změní nebo dabovaný na Prima Cool má tento seriál všechno, co má mít televizní gaučová zábava. Každý díl je jízda zábavy, výborných hereckých výkonů a legendárních:-) hlášek. Nahoď oblek, Swarley a další jsou hlášky, na který nikdy nezapomenu.

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Tak toto bylo pro mě velké překvapení. Vtipné, zábavné, skoro dokonalé. Určitě to patří do první ligy s Big Bang nebo Jak jsem poznal vaši matku....

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Prví řada neskutečně dobrá, druhá připomíná rodinný pouta. A ta třetí má vzestupný náběh, ale první řadu už nikdy nepřekoná. Stejně Velký respekt a děkuji autorům za dlouho trvající zážitek.