Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (248)

plakát

Telebazar (2003) (pořad) 

Pořad s nejzábavnějšími reklamami z celého světa mi na našich obrazovkách chyběl (a opět chybí), proto jsem se na něj rád díval. Dal bych 4*, ale vzhledem k občas velmi trapným scénkám musím za 3. Ale ty reklamy byly bomba.

plakát

Lidice (2011) 

"Nazdar, Adolf, mám skvělej film, Lidice." "Franku, teď nemám čas. Vypal mi je." Na tenhle vtip jsem si vzpomněl při sledování tohohle filmu a je to tak jediný, co u mě vyvolalo nějakou citovou reakci.

plakát

Mary a Max (2009) 

Takovýhle filmy mě obvykle nudí až se*ou, ale tenhle ne. Tenhle film je opravdu výjimka potvrzující pravidlo. A to natolik, že nejen, že jsem ho akceptoval, ale dokonce mě zaujal a to hodně. Rozhodně film, který stojí za zhlédnutí.

plakát

Fantom hlubin (2005) (TV film) 

Strašná blbost plná nelogičností, ovšem s ne příliš špatnou hudbou.

plakát

Vrabci v hrsti (2011) (pořad) odpad!

Rady ohledně věcí týkajících se bydlení jsou dobré, ale to, že se snaží udělat to rádobyzábavně formou hereckých etud, to sráží na dno (resp. vrchol) trapnosti. Dokonce natolik, že jsem se na to kouknul jen dvakrát. Ty rady se hodí, ale zase ne natolik, aby musel člověk vytrpět ty scénky.

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) 

Pády jsou dobrý, ale bez komentářů Johna a Johna to nemá tu šťávu originálu. A ty rozhovory to sráží ještě víc.

plakát

Dračí války (2007) 

Díky tomuto filmu jsme se mnohé dozvěděli. Tak například to, že bojoví piloti v případě ohrožení začnou křičet, pustí knipl a kryjou si obličej, nebo že piloti Apache mezi mrakodrapy střílí jak splašení. Poměrně blbost. Jablonskyho hudba byla sice tradičně povedená, ale bohužel hlasité efekty ji dost potlačily.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Největší, nejefektnější a nejhorší díl série. V podstatě by se to mohlo jmenovat „Transformers: What ILM can do“, protože o nic víc v tom nešlo. Rádobyvtipy byly naprosto trapný a nechápu, co měli znamenat Wheelie a ten druhej v roli domácích mazlíčků, takže Shiův/Samův parkur přes město mě už ani nijak extra nepřekvapil. Ale ten dabing. PANEBOŽE!!! Zdeněk Mahdal jako Megatron? Kterýho vola tohle napadlo? Prostě hrůza. Na druhou stranu nutno uznat, že 3D využil Michael Bay velmi dobře a že vzhledem k velikosti a množství efektů bude bonusový DVD bomba!

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Dal jsem si na jeden zátah Expendables a tenhle film. Ani se mi nechtělo pak spát, jak jsem byl nabuzenej :) Ani nevím, který z filmů je lepší, ale co můžu říct, oba jsou skvělý. Ukázka filmu ve stylu David vs. Goliáš Extreme. Je tam hodně vidět, že byl natáčen primárně pro 3D, ale to nevadí. Když si tenhle film pustíte, tak tý hrstce Sparťanů prostě musíte fandit, jinak to nejde a ať si buzíček Xerxes táhne tam, odkud přišel! Wow!