Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (550)

plakát

Madam Web (2024) 

blbost, ale dalo se to dokoukat...

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Dokonalé. nemám slov.  Teď na mě působí i  lépe jednička, která tak zasela semínka a dvojka dokonale sklidila!!!!  Knihy jsem  četla a říkala jsem   si,  že to  nepůjde snadno  převést do filmové podoby (jako ten  starší film), ale omyl. Naprosto dokonalé!!!

plakát

Jak přežít svého muže (2023) 

Bylo to děsně pitomý a ty herecké výkony strašné  (no dobře, ne  všechny). No  ale dokoukala jsem to. Takže  nedávám odpad.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Bylo to vtipne a celou dobu jsem se bavila. Určitě tam mezery jsou, ale byla to zabava 🤣🤣🤣

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Podprostorová rapsodie (2023) (epizoda) 

La'an udělala narážku na Buffy, kde také byla muzikálová epizoda a Anya zpívala o tom, jak se bojí králíků :-D !!!!! Paráda !!! A přiznávali během zpívání odhalovali svoje tajemství :-)

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

je to zábava a nemůže se to brát vážně :-)

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Akční porno. Hodně akce, málo příběhu. Hvězda dolů za ten konec.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Hezké, ale únavně dlouhé. Trochu jsem se bála, že mi to zkazí první díl, tak jako to bylo u Matrixu a doufala v Terminátora 2. Nestalo se ani jedno. Jak bylo těch postav tolik, tak mê až zase tak nebraly. Puberťáci jednají proti příkazům rodičů a má to zlé následky - připomnělo mi to filmy pro děti. Všichni měli prostor a vlastně nikdo. Nebo se jen nepředvedli? Mraky záběrů na nový svět, ale už to nebylo takové wow jako jednička. Spíš jsem si říkala, kdy už to skončí. Nuda. Na závěr bitka a pak se mořští bojovníci úplně vytratí. Proč? Odpověď bohužel je: protože teď se musíme zaměřit na hlavní postavy… A tohle má mít dalßí 3 díly? Proč? Jen kvůli penězům. Rozhodně ne kvůli skvělému příběhu.