Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (231)

plakát

Stalker (1979) 

Výborná kamera, o tom žádná, ale jinak film o ničem... Dva soudruzi si objednají zážitkový výlet, spíše taková škola v přírodě kombinovaná s opičí dráhou a stezkou odvahy... Film je napínavý tím, jak pořád čekáte, až se něco stane... jenže řekněme si to narovinu, ono se nic nestane :-)

plakát

Jaderná havárie v Three Mile Island (2022) (seriál) 

Příliš americké, emočně uřvané a zbytečně roztahané do mnoha dílů. Pořád opakují stejná fakta dokola, celkově nuda a ztráta času.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Návod pro vypatlaný IG zlatokopky. První půlka napínavá, chvílemi skoro uvěřitelný dokument. Druhá půlka trapná holčičí pomsta. To je tak, když se mezi dvě blonďatý pipiny dostane jedna bruneta, která aktivuje mozek.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Konkurz na nejméně sympatické herce a tomu hloupému pověste na krk brýle. Hodně béčkový Zombieland, nesmyslně dlouhý úvod, celkově nuda. Když máte flexu a můžete přeříznout 2mm pletivo, je určitě lepší vyřezat díru do panelu.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Začala to Láskou nebeskou, když si z ní Poláci udělali vlastní remake jako Listy do M / Noc plná zážitků [ https://www.csfd.cz/film/315260 ]. No a pak nějakého Čecha napadlo vzít ten polský remake a přetočit to jako vlastní film. Pokud jste neviděli polskou verzi, tak se vám ta česká líbit bude, jinak je to samozřejmě jen práce přes kopírák.

plakát

22. července (2018) 

Zajímavý dokument, ale příliš americké, je to víc o Ronu Weasleyovi než o Breivikovi. Konec je pak zbytečně ufňukaný, čekal jsem více faktů.