Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Requiem za sen (2000) 

Silný emotivní zážitek s jehlou v paži. Takhle nějak si představuji prevenci proti špatným drogám. A stejně mne nejvíc dostal konec, kdy se hlavní protagonisté schoulili do mateřské polohy plodu ... síla.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Viděl jsem jednou a vím, že více není třeba. Jinak v celku vtipný dialogy a Koudy boduje v každým díle :o) Tedy dokud není ze seriálu vyřazen :o( PS: 2013 neváhám a dávám znovu. PS2: nemáte někdo číslo na Dejnu? :o)

plakát

Lesní duch (1981) 

Jen vidím název a i po tolika letech se mi sevře hrdlo ...

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Jsem schopen zkritizovat cokoliv, ale tohle nemám proč. Dobrý triky, slušný příběh, výborná muzika, síla lidu, momenty překvapení, bojové pokřiky, a slzy na konec a dokonce 2x, i když se musím přiznat, že jsem měl na kahánku několikrát během filmu ... Tento film se totiž po celou dobu neflákal, tak jako mnoho jemu konkurenčních, co si na dobrý film jen hrají ....

plakát

Koloběžka první (1984) (TV film) 

Při pohledu na tyto krásné pohádky, jako je Koloběžka první, musím povzdechnout, je pohádkám konec?

plakát

Odložené případy (2003) (seriál) 

Dobře usazené hlavní postavy. Výjimečná hudba, která provází seriál. Na to, že se v seriálu objeví mnoho neherců, tak to ani v celku nepostřehnete. Nevadí ani jednoduchost, s jakou je každý případ vyřešen a mnoho nesmyslů (otevře 50let starou krabici a v ní zjistí, kdo žije a kdo už ne) nebo (když se vrátí na místo činu a najdou tam po 20let doutnající nedopalek :o) Rašová je však největší tahoun seriálu, kvůli ní oželíte mnoho nesmyslů, které provázejí vyšetřování (vždy se najde nová skutečnost, když je někdo na vyslíchačce atd.)

plakát

Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra (2004) (pořad) 

Dobrý komik se prý pozná podle toho, že se dokáže zasmát svému vtipu. Holzmann se nesmál, bral svoji práci důležitě a to dělalo jeho scénky dokonalými ...

plakát

1066: Historie psaná krví (2009) (seriál) 

Vynikající zpracování historické události. Včetně velmi realistických zranění .... PS: jedna vada, kterou jsem postřehl, byla gumová sekyra v rukách ženy v modrém :o)