Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Jeden by řekl, to už fakt nemůže nikoho bavit koukat na typicky nudný život místních obyvatel. A ono ejhle, evidentně to jde, když se to netočí v Babýchvřeskách .... Sice po prvním dílu, ale jestli se to nepos ... tak by to mohlo na ty čtyři hvězdy dojet :o) Takže v klidu a míru všechny díly ... od Kosma další slušný zářez. Místy jsem se řezal smíchy :o))

plakát

Všechno nejhorší (2017) 

Přesně to, že od toho nečekáte nic. A ono to dalo víc, než se čekalo. Jako horory nerad, ale nečekal jsem až takovou porci zábavy :)

plakát

Arzenál - 50 % (2016) (epizoda) 

Osobně je pro mne CSFD databáze, abych po nějaké době zapomnění, nečuměl na již viděný film podruhé, když nechci ... ale jo, jasně že ty červený čísla dokážou trochu ovlivnit, ale jsem pevný, nezlomný a nepodlehnu ... hepčí.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Pohodová hodinka a půl. S pohodovými lidmi. V pohodovém prostředí. Prostě jsem rád, že jsem zase viděl film, u kterého nebylo potřeba se stydět. Pobavil, zahřál, zasmál, i když na konci nějaká slza ukápla ;)

plakát

Keanu - Kočičí gangsterka (2016) 

Humor zamrzlý v kočičích chloupcích s kolty u hlavy. Kdybych se aspoň jednou, aspoň jednou zasmál ... ale tady nezafungovalo nic. Ale vůbec nic ...

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Kosmická trefa do českého :o) Jako jsou tam slabší místa, kdy je to vyloženě trapný (reportérka TV zpráv), ale vesměs je to vkusně povedené dílko ... Josefínková s nevinným kukučem. Novotný se svojí řízností. Myšička se svojí noblesou atd ... Bavil jsem se, a rád se na to podívám znovu :o)

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Tak dlouhý lijány jsem ještě neviděl ... a ten Tarzan byl taky nějakej divnej.

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Lovec se Sněhurkou měl ještě nějaký ten dech. Tady ten dech zamrzl. Tady zamrzlo i peklo. Jenže odvážní "Kaia a Gerdem" mají u sebe poslední kapičku naděje. Poslední zbytky soucitu, pocitu, sexitu. V bujarném jiskření je mezi nimi poslední zbytek lásky. Té lásky, se kterou se společně probijí skrze temnotu, prázdnotu, zlobivé skřety, nástrahy lesa, zamrzlý rybník, až ke šťastnému konci. Dobrou noc ...

plakát

Mordparta (2016) (seriál) 

Telenovela s detektivní zápletkou. A když se zatýká, tak se zatýká jedině rodinnými pouty ...