Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Ďábel se třemi zlatými vlasy (2009) (TV film) 

Plaváček mohl být větší fešák. Pekelník mohl být trošičku více drsnej. Král trošičku méně trouba. A princezna, ještě že tam aspoň ta byla.

plakát

Ďáblova lest (2009) (seriál) 

Napínavý příběh z temného prostředí. Který nezkazí ani horší herecké výstupy některých postav. Prostě Strach ví co chce, a my jsme za to rádi :o)

plakát

Děsnej dupák (2009) 

Vagínový beatbox, bylo tam ještě něco zajímavého?

plakát

Devatero řemesel (2009) (pořad) 

Viděl bych to na lepší moderátory, a pak by to i šlo ....

plakát

Dívka, která kopla do vosího hnízda (2009) 

Slušné zakončení trilogie, ještě teď mi běhá mráz po zádech. V celku nebyla chvilka, kdy by se něco nedělo. Vlastně mi těch 140 minut silně sedělo. A nejsilnější moment? Těch bylo, od prolomení mlčenlivosti u soudu, až po napínavou chvilku s blonďatým opičákem v cihelně, kdy netušíte čím se Lisbeth bude bránit ...

plakát

Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 

Mě to dostalo. Hlavně pohyb kamery. Ta věděla kudy kam se má dívat. K tomu vetřelá hudba. Skvěle vybraní herci. Dobrý prostředí. A moment, kdy blonďatá přerostlá opice, táhla polomrtvou Lisbeth za nohy do díry, se mi zaryl hluboko do paměti. No, nebudu mít dnes asi hezké sny ...

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Jako milovník krimi, nemohu jinak, než že dobrý, což je za tři :o) i když první díl, je slušný napínák a hezky mi cuchal nervy, uvidíme, jestli si mě tento seriál dostane, tak jako třeba kriminálka Anděl :o) Takže je to za námi, a z cele z hola mohu říci, že úspěšně. Každý díl si mě podal, každý díl bodoval, každý díl napínal co to šlo. Nervák to byl až do konce, tak jak se u pořádné krimi sluší a patří. Po skončení jsem to dal na 4 hvězdy.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Tyhle akční slátaniny moc nemusím, ale tohle byla prima oddychová 2hodinová řezba :o) Bodové srážky za místy odfláknuté triky a provařený děj.

plakát

Goemon (2009) 

Nemám rád fantasmagorický přemrštěný filmy, kde je více triků, než blech. Jenže tohle to s triky umí a nejen s triky.