Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Uf, tolik drsnejch lidiček na jedný kupičce. Nebudu nikoho velebit, všem to s těmi zbraněmi slušelo :o) a již dlouho jsem nečuměl na film s otevřenou pusou, a tenhle za tu otevřenou pusu stál .... vivat.

plakát

Hrobník (2009) (TV film) 

ne každý může dělat na kriminálce detektiva. Dávám 3 za oblíbený krimi žánr ....

plakát

Jack Hunter: Nebeská hvězda (2009) (TV film) 

A nikdo ho netrefí a nikdo ho netrefí. Probírat tu kupu nesmyslů, která celý film provází asi není třeba. A propo, nevíte jestli nechystá Nicolas nějaký dalšího lovce? Potřeboval bych si spravit chuť :o)

plakát

Jánošík - Pravdivá historie (2009) 

Po filmu jsem si řekl, že to nechám uležet, třeba to vyzraje. Nic, pár dní a už se mi film ztrácí v dáli, na tohle se dá snadno zapomenout, velmi snadno. Nic mě neuchvátilo, nikdo nepřesvědčil, dějově chudé, chvílemi psycho, hlavně létající Čestmír, ehm tedy Jánošík. O co tedy šlo? O pojetí surovosti oné doby? Snad jen právě reálně pojatá surovost oné doby byla na svém místě ...

plakát

Kšeftaři (2009) 

No jo no, co by ... ale pokus to zase tak špatnej nebyl. Na ty hlášky to bylo hodně chudý ... a hodně tomu asi ublížil dabing ...

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Hele, jako smíchy jsem se netrhal, ale příběh to mělo, hezkou hudbu, příjemnou kameru, tak co, koukat se na to dalo, a ani to nebolelo :o) PS: Bartoška a výjezdy se sanitkou, good :o)

plakát

Malá bankovní loupež (2009) 

Moderní pohádka jak dobré děti zlodějů chytili ... což omlouvá, že to nemělo hlavy ani paty ...

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

Na tom filmu stojí za zmínku jen hudba ... ostatní je jen o střevech a krvi, bez soli a koření ...