Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Nemilosrdní (2015) 

Tohle si prostě na stará kolena Reno nezasloužil. Jako nikoho jiného mi líto není. Vůbec nechápu, proč do takové béčkoviny šel. Hypotéky má už snad splacený. Tak ono jako mám rád takové ty krimi komedie z bankovních loupeží, takové ty gang sem, gang tam ... ale i přestřelka musí mít nějakou kulturu. Všichni nejsou jako Arni, kterému lze komandovskou nesmrtelnost uvěřit :o)

plakát

Nenasytná Tiffany (2015) 

Klasika v lidské chamtivosti, ... pro kapku rumu kámoše do díry hodí sám sobě si však stejně škodí, neb jak již bylo nezpočetněkrát praveno, že tak dlouho se s batohem pro zlaťáky chodí, až stejně do díry spadne ... Jako dobrý no :o)

plakát

Neviditelný důkaz (2015) (TV film) 

Nemůžu dát nic jiného než plných pět ... přeci jenom vyšlehat z nudného tématu, napínavý film, to už se musí sakra umět ... a ono co by, když je to UK a to už je samo o sobě vizitkou kvality :o)

plakát

Policajt ze sámošky 2 (2015) 

Divím se některým režisérům, že je baví hnípat se kamerou v hovnech ...

plakát

Prach a broky (2015) (amatérský film) 

V celku nic moc, ale na lidi mimo branži je to víc než málo ... Jen škoda, že se do toho nevložilo více vtipu ...

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Skloubení temného příběhu s humorem, to chce kumšt. Jasně, taky mi chvilinku trvalo, než mi postavy sedly, pak už mi nevadilo, ani když stáli :o) Dobře i hudba, temná, ale zároveň taková nadechnutá vtipná... a nebyla ani nouze o hlášky :o) Nevím, kdy naposledy jsem se u temného záhrobního příběhu několikrát hlasitě zasmál :o) A vrahem byl nakonec i zahradník :o)

plakát

San Andreas (2015) 

Bylo to o prsa korejský běžkyně. Být to o prsa Alexandry, tak by to byla v celku nuda. Takhle to bylo tak nějak správně natěsno. Až tak, že jsem čekal komu prvnímu se rozjedou kalhoty v rozkroku. Můj favorit byl vědec na otřesy, ale jeho sexepíl nezabodoval ani pod stolem ... takže jsem věřil Dwajnovi, i když ten to dá vždycky a s nohou za krkem ... a taky že jo. Dokonce našel v přístavu i gumový člun, který projede mrakodrapem. Tohle už je od něj prostě nuda. Příště bych mu dal konečně nějakou pořádnou roli. Třeba uhašení erupce na slunci ... aby zachránil celou planetu ...

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Když se Bohdanka na prahu dospělosti dozví ... myslíte, dospělost s jedním křížkem? Jako, nešlo přehlédnout, že když se Bohdanka ohne, tak už se taky nenarovná, neb jí loupne v kříži :o) Jo, přesně Issová z počátku do soukolí této pohádky nesedí, ale časem jsem si zvykl, neb Issová není žádná včerejší a ví co se sluší a patří, a proto jí mám jako herečku rád :o) A nelze ani přehlédnout přirozenost prostředí, prostě z pohádky dýchá příroda, hrad, lidi ...

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) odpad!

Nejdříve jsem řešil cože to k sakru je, když tam jsou nějací herci a nějací divní lidi ... asi kompars, nebo nějaký divadlo... je to tak nebo onak? Při druhém jsem zjistil, že je to celé jedno velké divadlo ... bez soudnosti.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Parodie na jednoho bejvalého slávistu vměstnaná na jágříka s vůní modelky, tedy missky Severních Čech co se zamilovala do zvířete ... ještě chyběl balet ...