Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Do dvou dílů se vešlo úplně všechno. Není potřeba slov, tohle je potřeba vidět. Co jsou lidé pro pár kaček schopni udělat ... A hudební skladatel je majstrštyk ...

plakát

Specialisté (2017) (seriál) 

Tupé už jen na pohled, ale stejně mě to i přes tu fatální tupost táhlo k dalším dílům. Ale řešení případů stylem šlapání v důkazech s dedukcí Frantíka Borovic s Horní Polní. Sice lepší než krumpáčem do paty, ale stejně je to utrpení sledovat to rychlé laické řešení případů.

plakát

V písku - Příslib svobody (2015) 

Při každé vytažené rozbušce trnete. Čekáte to každou chvíli. Sucho v hrdle, mráz po těle. U každého dětského pohledu do písku trpíte. A pak to přijde v tu nejméně čekanou chvíli ... uf.

plakát

Půlnoční slunce (2016) (seriál) 

Opět další z řady severských krimi, kde vše dobře dopadlo a našlo se i mimi. Přehlédnout se daly i vady, valy a vyváženost genderova. I přes tyto neduhy a fakty, jsem opět obdivoval propletenost příběhu a stínu vinny nade všemi přítomnými ...

plakát

Kdo hledá, najde (1974) (TV film) 

My ty pračky opravíme ... soudruhu řediteli.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Pohodová hodinka a půl. S pohodovými lidmi. V pohodovém prostředí. Prostě jsem rád, že jsem zase viděl film, u kterého nebylo potřeba se stydět. Pobavil, zahřál, zasmál, i když na konci nějaká slza ukápla ;)

plakát

Policie Modrava (2011) (seriál) 

S přibývajícími díly jsem si začal klást otázku. Jestli se všichni dožijí posledního dílu, jak šli vražda k vraždě časem.

plakát

Jaderná havárie: Den první (2008) (TV film) odpad!

Bio děti v bioprostředí s biomatkami jedící biorajčata s auty jezdící na bionaftu. Sedláci chovají biohusy biokrávy půdu obhospodařují biotraktory za podpory bioregulací ... a všichni žijí ve strachu z jaderného mraku. A přitom je zabíjí stará auta a panika. Jasně, je to fikce. Ostatně jako každý katastrofický film, ale stejně mám pocit, že je to propagandistický film. PS: V historii jaderných elektráren jsou evidovány 2, slovy dvě katastrofy. Černobyl, nás mnogo a Fukušima, ale tu převálcovalo tsunami a zemětřas.

plakát

Sklapni a zastřel mě (2005) 

Nemůžu si pomoct, ale připomíná mi to Fargo a to prostě kopírovat nejde ... Jinak vše by sedělo, ale ta hudba, ta hudba tomu prostě nesedí ...