Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Nenasytná Tiffany (2015) 

Klasika v lidské chamtivosti, ... pro kapku rumu kámoše do díry hodí sám sobě si však stejně škodí, neb jak již bylo nezpočetněkrát praveno, že tak dlouho se s batohem pro zlaťáky chodí, až stejně do díry spadne ... Jako dobrý no :o)

plakát

Bitva o Diên Biên Phu (1992) 

Na to, jak je tento snímek reálný, je v něm až příliš nudy ... A přeskakování z místa na místo, tomu taky moc nepomohlo.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

V celku promyšlený děj. Ten nezamrzl a v celku si jel svojí cestou. Jen se najde dost špatně obsazených rolí. Lidový vypravěč nervákem. Stále usměvavá Štěpánková šílenou maminou. Zuzana Kajnarová zdeprimovanou vyšetřovatelkou. Ale na druhou stranu, nesmrtelný pohled Langmajera sedl skvěle a tak podobně ... A hudba, proč se ta nejlepší objeví až v titulcích? V celku i když je to šílené dílo, bodlo fest ...

plakát

Jack a obři (2013) 

Emericen story hadr na korunu v praku bez draka s obrem v zádech na jeden nádech v potu vlastních slin zhovadin se nahoru dolu lanceloti s nožem v paži v ráži hrdinství svého mdlého obra smaží v oleji ve vlastním hlenu kleju říkanku před spaním bděte a nejezte děti fazole, bude vám špatně ...

plakát

Divoška (2008) 

Tak jasně, je to už přešlehané téma, s desítkami různých mutací ... a tahle se řadí mezi ty zdařilejší ... no, asi mé hodnocení trochu ovlivnilo větší množství bab, ale jen trochu, trošičku, malinko ... :o)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Je mi jedno kdo má na sobě Batman oblek. Vždy to byl Batman, a nemyslím že by tomu tak bylo vždy jinak ... a tak je tomu i tady. Batman navždy a díky za něj :o)

plakát

Doktor Martin (2015) (seriál) 

Jeden "normální" doktor a vesnice uchylů ... Tedy pokud není kolem té vesnice ohradník, a nevyklube se z toho ústav, tak nevím v čem je pointa ...

plakát

Případy detektiva Murdocha (2008) (seriál) 

Nevidět všechny ty Sherlocky, byl bych možná ohromen a při chuti. Takhle jsem našel nespočet shod .... a co na to dobrodružství kriminalistiky? Ne, to se bát nemusí, že o svůj světový post tímhle rozhodně nepřijde. ..

Ovládací panel
2 body

Fanklub

(2)