Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Nejlepší Fincherův výtvor, film je dobrej celou dobu, Pitt je dobrej, Freeman je dobrej, všechno super. Dokonce to má i nehollywoodský konec, co víc chcete?!

Vetřelec

Vetřelec (1979)

Temný vesmír. První vetřelec je můj nejoblíbenější scifi film. Dokonalost.

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

Takhle jsem vždycky chtěl aby vypadaly Hvězdné Války, vážné, temné a romantické. Tento film dělá z ostatních dílů své poddané. Je to upgrade Nové Naděje k nečekaným závěrům a dalším dějovým liniím. Návrat Jediho už zdaleka nedosahuje takových kvalit jako toto.

Kmotr

Kmotr (1972)

Marlon Brando je Kmotr. Nejlepší zpracování knihy do filmu ever.

Nelítostný souboj

Nelítostný souboj (1995)

Dokonalý film se stárnoucím Pacinem a De Nirem v hl. rolích nemůže nechat chladným nikoho, ja osobně jsem byl tak horlivý, že jsem si to pustil znovu. Velice se mi líbila i Amy Brenneman a Val Kilmer.

Butch Cassidy a Sundance Kid

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969)

Nádherný Western postavený z většiny času jen na dvou hercích a ještě tak bezvadných:) Líbí se mi, že o jejich pronásledovatelích nevíme celý film ani ň. Skvělá instrumentální scéna na kole a býkem, kde hraje písnička Raindrops Keep Falling On My Head od BJ Thomase, na kterou jsme s přáteli udělali cover a já si ji zazpíval:) a ten závěr je kultovní.

Apokalypsa

Apokalypsa (1979)

Apokalypsu jsem sledoval s obrovským očekáváním a musel jsem ji vidět několikrát než jsem to pořádně pobral, výsledek stojí za to a všechno co se dělo při vzniku tohoto díla bere dech ještě víc než samotný film, jméno naprosto sedí je to prostě pohroma... apokalypsa... Reálná ukázka toho když dají tvůrci do filmu téměr život. Plné hodnocení...

Na Hromnice o den více

Na Hromnice o den více (1993)

I Got You Babe!!:D Toto je prvotřídní materiál. Egoistický borec zaseknutý ve smyčce času, který procitne a začne se koukat také kolem sebe, ale teprve po mnohokrátém opakováním toho všeho teprve pochopí, že na světě není sám, ale i krásní lidé co potřebují pomoc nebo lásku. Nakonec ho čeká zasloužená odměna. Film, který má styl a zaručeně pobaví.