Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Myslím, že Johnny je vůbec nejtalentovanějším hercem všech dob. Samozřejmě nechci nikomu křivdit. Je tu řada skvělých, brilantních, špičkových herců, kteří si jistě zaslouží svůj obdiv a uznání, ale zkrátka tenhle "týpek" je pro mě osobně herecký bůh! Jen spektrum charakterů, které ztvárnil: od citlivého a plachého střihorukého Edwarda přes lehce pošahaného Willyho Wonku, Sweenyho Todda, Kloboučníka a jiná monstra, až po upravené elegány z filmů Z pekla, Hledání Země - Nezemě, Veřejní nepřátelé a z jiných...Bravo Johnny!

Heath Ledger

Můj oblíbenec. Dřímal v něm velký potenciál a myslím, že jeho předčasným tragickým odchodem přišel filmový svět o opravdu skvělého herce. Byl neodolatelný jako Casanova, rozkošně zakřiknutý jako Jacob Grimm, neuvěřitelně šílený v Temném rytířovi a výčet by pokračoval, kdyby... Bohužel jeho hvězdná dráha se ubírala poněkud jiným směrem, z čeho jsem (a myslím, že nejen já) hrozně smutná. Ale jsem ráda, že s ním vzniklo aspoň toliko krásných a vyjímečných snímku.

David Suchet

Dokonalejšího představitele Hercula Poirota bych opravdu nenašla. Je v této roli naprosto vyjímečný. I kdyby nenatočil nic jiného, tak tenhle puntičkářský detektiv s malými šedými buňkami bude jeho herecké mistrovské dílo!