Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 903)

plakát

Hybrid (2007) (TV film) 

Dnešní vlkodlačiny jsou neuměčitelně mrtvé, nemá cenu schánět snad ani jeden. Hybrid je toho příkladem, zoufalá kravina která postrádá jakýkoliv náznak děje. A společně se strašnýma hercema včetně toho indiána nám vzniká zapomenutí hodná kokotina u který jsem trpěl.

plakát

Yeti: A Love Story (2006) 

Tak tohle byla sračka. Film jsem si sehnal jen díky tomu že ho odkoupila Troma což je jedna z mých nejoblíbenějších firem. Bohužel mi přijde že Kauffman poslední dobou na ty filmy který kupuje vůbec nekouká, většinou jsou to sračky, a tohle není vyjímka. Nedávno jsem navíc řekl že filmy s Yetim a čímkoliv podobným na nějakou dobu vynechám, protože mě snad všechny zklamaly. Tohle není vyjímka. Je tu nadrženej Yeti který zabíjí chlapy tím že je ojede do prdele. Do toho máme zamilovaného Yetiho nějakej kult, a několik koz, prdelý a ptáků přes barevnej filtr. Zoufalost.

plakát

Útěk z MS-1 (2012) 

Naprosto průměrný akčňák, který mě ale bavil díky tý své přehnanosti. Úvodní honička mě sice trochu znechutila, přišla mi taková nepřehledná. Ale postupem času se film lepšuje a konečně Pearce vypadá drsně. Navíc ty jeho hlášky nemaj chybu. Takovej jednodušší McClanea. Příběh je vycucaný z prstu a celý to je fakt zoufalý ale taky zatraceně zábavný.

plakát

Medvědí msta (2010) 

Po ne moc vydařeném Wolf town který jsem viděl asi před rokem a půl, je tu další restík ze zvířecí říše který jsem chtěl vidět. A zase to režíruje Rebel, takže jsem moc nadějí do filmu nedával, no a nakonec to dopadlo ještě hůř než jsem doufal. Parta děcek srazí dítě medvěda a to se velkému medvědovy vůbec nelíbí, a tak začíná nuda v autě. Kecy, kecy a křik tu neutichne. Nevadími takhle levný horory ale upřímě bych klidně bral kdyby ten medvěd byl digitální a trhal lidi na kusy, protože je to furt lepší než koukat na tenhle shit. Jediné co oceňuji u Rebela je to že točí se živýma zvířatama ale bohužel jako řežisér selhává na plné čáře.

plakát

Beyond the Rave (2008) 

Jak říká Ricci největší problémem tohohle filmu je to že nemá žádný děj. Jsme naprosto chaoticky hozeni k filmu kde prostě parta lidí běhá sem a tam a zabíjí upíry. Každopádně jedné se o film který je dělen do několika webepizod, kdežto většina trvá 5 minut. Já osobně nechápu proč jsem si film vlastně sehnal. Nejzajímavější na celým filmu je Hassan který je celkem dobrej herec. A hudba od Tonga, která je ale v takovýhle filmu nevýrazná. Nic extra to není ale viděl jsem horší upířiny.

plakát

Já, šílenec (1989) 

Celkem solidní věcička, nicméně i tak jsem od Takácse čekal víc. U filmu the gate mi ukázal že umí točit skvělé horory, a tak jsem se těšil protože 80 léta mu přály. Nakonec se z toho vyklubala solidní podívaná kterou ale stačí vidět jen jednou. ženská čte horor a vrah z knihy se najednou objevý ve skutečném světe. Námět je sice hloupoučký ale dokáže udržet diváka. Maska vraha je slušná a celý film má takovou solidní oddychovou atmosféru. Vražd sice není moc ale jsou poměrně zajímavé. Celkem dobrý průměr.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Hrál jsem Resident evil 6 a tak jsem nějak očekával že film bude taky akčnějšího rázu jako je RE 6. Tak asi proto jsem nebyl moc zklamán. Sice to s hrou má už jen společný možná tak Umbrella corporation, ale já se bavil více než dost. No a konečně scénáristy napadlo do filmu nacpat Leona. Nicméně ten jeho představitel byl tragickej, a to doslova. Navíc mi nepřišlo že mu je nějak moc podobný. Jovovichová je podle mě celkem pěknej kus ženský takže když se nic extra nedělo koukal jsem na ní. Herci z jedničky mě více než potěšily, jen mi to občas přišlo celkem zmatené. Co mě ale moc nepotěšilo že už tu prostě nejsou klasický zombie ale jakýsi mutanti, stejně tak mě nepotěšila absence Chrise který byl v Afterlife, bylo ve filmu vůbec vysvětleno proč tu najednou není? RE: Retribution se podle mě celkem povedl, nečekal jsem kalsického Evila a dostal jsem to co jsem očekával. No a konec filmu? Ten nám otvírá vrátka do dalšího pokračování.

plakát

Dredd (2012) 

Milé překvapená. Jeden z nejlepších akčních filmů roku. Teda až po Zátahu, ale upřímě tohle vypadá tak trochu jako kopie. Máme tu poldy, a jeden velkej nekolika podlahovej barák který potřebuje vyčistit. Je tu akce od začátku do konce. Střelba se utiší jen málokdy a celý film uběhne jako voda. Co bych ve filmu vypustil je taková ne moc zapadající část s tou ženskou a její schopností, přišlo mi to dost zbytečné. Ještě mě moc nepotěšil Urban který měl neustále jeden a ten samej výraz jako když potřebuje na hajzl. Krvavost a cákanců krve je tu více než dost. Milé překvapení.

plakát

Smrtící stroj (1994) 

Tenhle film mi dost často připomínal film Virus. Ve vesmíru je idiot Dourif, tohohle herce mám dost rád ale to co předvádí tady je šílenost, a navíc ten jeho hlas aka Kačer Donald byl šílenej. Ostatně oni všichni herci jsou na tom dost špatně. No a ten má obrovskýho robota. Zbytek si doufám domyslíte, robot začně vraždit. Je to poměrně zábavné béčko ale trvá pomalu 2 hodiny! Což je dost na takovýhle námět. takže se tu dost často nic neděje. Nebudu dál moct psát mě se to prostě nijak extra nelíbilo. Sem tam dobrá scéna ale to je tak všechno.

plakát

Licántropo: El asesino de la luna llena (1996) 

Tak tenhle film jsem viděl asi tak před 2 týdny a prostě ne a ne se rozhodnout v hodnocení. Tak se nakonec vydám střední cestou. On je to celkově dobře natočený horor, ale má tu 2 velké negativa které mě po celou dobu štvaly. To první je že film neví co vlastně chce být. Horor? Detektivka? A proto je film sám o sobě zmatený. A to další negativum je poměrně v některých pasážích nuda. Zbytečně moc keců a zbytečně moc vyšetřování. Aspoň že masky se celkem vyvedly, vidíme je sice po skromnu a pokud vím tak vlkodlaka v plné kráse neuvidíme(ono se ve filmu vlastně vyšetřuje jestli je hlavní hrdina vlkodlak nebo ne, takže tohle bych asi tak nějak odpustil), ale tesáky a oči a všechno ostatní vypadá poměrně věrohodně. A atmosféra je v celém filmu naprosto grandiozní. Nicméně se u mě jedná o jeden z nejhůře hodnotitelných filmů poslední doby. 3*.