Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (80)

plakát

Dennis postrach okolí znovu zasahuje (1998) odpad!

Popravdě čekal jsem od toho víc, protože v prvním díle jsem se smál skoro pořád, bylo to originální. Ale tady u tohoto filmu, trapnost, nad trapnost. Nevím kdo tohle vymyslel opravdu. Nejvíc mě štvala ta malá brejlatá a protivná holka :-)

plakát

Falešná hra s králíkem Rogerem (1988) 

Na svou dobu nevídané propojení kresleného a hraného filmu, perfektní humor, nezapomenutelný Bob Hoskins a ta kočka kreslená :-) pamatuji si jak jsem tenhle film hltal poprvé na VHS a když po dlouhých letech ho viděl v telce, tak jsem se na něj těšil opět jako malý kluk :-) fakt super zpracování, člověk se zasměje a hlavně vidí ty super triky.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

Větší krávovinu jsem fakt neviděl. Barandov vymýšlí pořád jen samé sračky. Hrají si na city a lidi jim mají věřit?to by museli hrát o hromadu lépe teda. Lituji opravdu Honzu Musila že do takovéhle kraviny musel jít, asi došli prachy, tak bere jakoukoliv sračku. za mě odpad! jednoznačně

plakát

A je to naše! (2017) (pořad) 

Docela trapárna a jak se hned objevila v telce, tak hned také zmizela, ani vidu, ani slechu. Kdo tohle vymyslel by mě zajímalo, těžké otázky, kdo to má jako vědět? :-D

plakát

Já, Kajínek (2017) (seriál) odpad!

Člověk až nevěří svým vlastním očím, co se tady v té zemy u nás děje. Jasný důkaz toho, že Prima udělá v zájmu sledovanosti cokoliv. Kdyby pustili kohokoliv jiného vraha, tak budou stepovat u brány při vypouštění zvířat z vězení a budou chtít z toho vyždímat co nejvíce. Mě to bylo jasné hned, jak jsem viděl jak si ho odtahovali hned do auta, přímo od věznice, že to nebude jen tak na pokec. Tímto pořadem u mě Prima klesla hodně hluboko!

plakát

Take me out (2017) (pořad) odpad!

Po shlednutí dvou dílů, musím konstatovat že něco tak strašného jsem v životě fakt neviděl :-D 30 plastikových "nádher" které jsou stejně najaté (co jsem tady našel někde na webu) oblbují pár minut nějakého zoufalce, který jde do téhle zábavy stejně jen kvůli penězům, jinak si to nedokážu vysvětlit, kdo by byl tak hloupej :-D bože, rád fakt vzpomínám na Rande z Novy kdy ho vysílala v 90letech, to byla aspoň normální zábava, u které se člověk fakt aspoň pobavil, a né tady čučet na vymaštěné nádhery které melou hovna :-D

plakát

Dvojitý zásah (1991) 

Můj asi první film s Jeanem. Do dnes si pamatuji jak jsme tenhle film hltal na VHS :-) prostě super pecka film, akční a dvojrole se mi moc líbí.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Dva a půl chlapa je můj top seriál :-) vždy se u něj pobavím, všechny postavy do sebe zapadají a jsou srandovní :-) Charlies je prostě svůj, nejvíc se mě líbí jak to umí s ženskýma, a jak mu Alan vždy závidí.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Pro mě top seriál, když jsem viděl první díly, tak jsem si říkal co to je?ale když se člověk do děje vžije, tak prostě je to fakt super sranda. Nejvíc mě vždy dostává Sheldon, se svým místem na které si nikdo nesmí sednout, nebo s jeho srandovním přesvědčením že on vždy má pravdu :-) překrásná Kaley Cuoco to vše doplňuje a přiznejme si, bez ní by to nebylo ono :-)

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Kultovní seriál, který jsem v začátcích lhal se zadrženým dechem a čekal jsem co se stane. V dnešní době ale to vše opakují a stačí videt hlavní hrdiny toho dílu, a hned vím co se stane, protože to znám nazpaměť. Ale proč ne, rád se na to kdykoliv podívám znovu a znovu, protože mě tento seriál i přes ty léta stále baví.