Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (125)

plakát

Koření života (2007) 

Mě se to líbilo. Viděla jsem už několikrát a ničím mě to neuráží... Naopak :-)

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Na úvod: Četla jsem všechny knihy a nejen jednou. Ve filmu nechybí nic, co by člověk nečetl v knize a bylo důležité. A teď k filmu: Ta část, kdy Bella trpí, je zkrácená, ale kdo by se koukal na půlku filmu, kdy je Bella naprosto zoufalá? To by neustál ani největší fanda. Ten, kdo se v prvním díle "zamiloval" do Edwarda, tak si ho v tomto díle moc neužije, za to jako náhradu uvidí Jacoba a myslím, že je to velmi atraktivní náhrada :-). A soudím i podle toho, jak v kině vzdychali puberťačky, když si Jacob svléknul tričko :-). Bella je rozpolcená a i když se snaží žít a zapomenout na Edwarda, tak jí to nejde. Když má možnost Edwardovi pomoct, tak najednou nevidí vlevo ani vpravo a je to dáno jednoduše tím, že pro Bellu je jejím životem právě Edward a z knih je to naprosto patrné. A myslím, že i z filmu je to jasné. Jen si říkám, že na tenhle a i na další díly by neměl chodit člověk, který neví, o co jde. Na závěr: pokud se všechny díly budou držet knih, tak třetí a čtvrtý díl budou nejlepší, tak už teď se těším na léto, až vyjde třetí díl. A pokud bych měla zhodnotit knihy, podle toho, jak se mi líbili tak by pořadí bylo takovéto: třetí, čtvrtý, první, druhý díl. Takže podle tohodle by dvojka měla být nejslabší a tím pádem jsou před námi velmi slibné díly... Budeme jim držet palce ;) A neodpustím si poznámku, protože mě tady ty komentáře už dost štvou. Za 1) nechápu, proč lidi utrácí peníze za filmy, u kterých předem ví, že se jim nebudou libit. Za 2) proč film hodnotí někdo, kdo to neviděl? Za 3) je sice pěkné, že kde jaký kluk jde na požádání své drahé polovičky do kina "trpět", ale pak nechápu, proč nenechají hodnocení právě na partnerce, která to evidentně vidět chtěla - z jakého pak asi důvodu? Původně jsem chtěla 4* říct, že jednička se mi líbila víc, ale jen o fous. Ale jelikož se tady našlo tolik --- (každý ať si doplní sám), tak měním na 5* a stydět se za to určitě nebudu, protože Twilight sagu (komplet celou) miluju (a to ještě v době, kdy se o filmu ještě ani nemluvilo)

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Podle tohoto pokračování nás teda za 25 let nečeká nic moc pěkného. Frustrace, nedokonalost, nic nedělání se životem, atd. atd. K tomu hudba, při které si člověk myslí, že každou chvíli někdo umře. Kdybych tenhle film neviděla, nic by se nestalo. Neustálé hlášky opakující se z prvního dílu... A abych byla upřímná, mě ten film vlastně naštval.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Ach jo, stává se ze mě asi puberťačka, ale asi jsem se do Johnyho Deppa zamilovala... :-))) On je prostě Herec s velkým H.

plakát

Pearsonovi (2007) (seriál) 

Celkem vtipné :-)

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Podle toho, kolik má seriál dílů a serií to vypadá, že Midsomer je hooooodně velké město :-)

plakát

Princ a já 2 (2006) 

O proti jedničce vážně hrozný...

plakát

Princ a já (2004) 

Tyhle romantický filmíky mám ráda. Člověk nad nimi nemusí vůbec přemýšlet a je to vlastně taková ta růžová knihovna, kterou snad každá holka má ráda... :-)