Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (3)

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

První díl skvělý. Samozřejmě, že je cítit, že v dalších dílech půjde více do tuhého, ale to jen zvyšuje očekávání. Mělo to spád, vtip a samozřejmě to vzbudilo velkou zvědavost, jak to bude dál? Mimochodem postava otce prodávajícího dlaždice prakticky permanentně je výborný tah. Ten člověk bude mužům k smíchu a ženy ho budou chtít zabít. S humorem tady tvůrci podali ten kontrast v dávání a přijímání špatných zpráv. Zajímá mě, jestli do příběhu v dalších dílech dokázali zapracovat takovou tu doktorskou zbabělost, kdy se (ne všichni, ale často) vyhýbají přímému popisu a jasné srozumitelné komunikaci s pacientem.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Já se bavil. Opravdu a upřímně jsem se zasmál vtipům a to už se mi dlouho nestalo. Příběh by měl být asi pro děti i pro dospělé a já můžu potvrdit, že i já i mé děti jsme se nenudili. Dokonce mé děti udržely pozornost po celý film a to už je co říct. Animace jsou propracované. Příběh je jednoduchý, ale nenudí. Moc se mi líbilo rozuzlení a vysvětlení toho, proč jsou vlastně "angry" birds. Vřele doporučuju.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Předchozí verzi jsem neznal. Byl mi známý jen název a to, že je to sci-fi. Takže jsem se na to podíval v TV. Bohužel musím říct, že mě film minul. Nudil jsem se. To je asi to hlavní co se u filmu nesmí divákovi stát. Byl jsem z toho zmatený. Nerozuměl jsem postavám a jejich motivaci. Šíleně dlouhé scény, které na sebe navazovaly. Pochválit můžu snad jen vizuální efekty, ale to je dost málo. Já osobně se na to už dívat nebudu.