Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (515)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Guillermo del Toro natočil tak trochu film pro fanoušky. A jak se mu odvděčili? Začali hledat všude chyby a řešili píčoviny. Za mě absolutně OK. Ano, mohl to být materiál na 5 hvězd, a ten "břídil" to dal tak na 4... Naserte si, tak to potopte no. Pak se nedivte, že v kinech následně uvidíte jen recyklace starých značek, desátý díl Pirátu, Rychle a zběsile a dalších kravin, kde překvapivě podstatně horší chyby nikomu nevadí. Jo a zapomněl jsem na Transformers... když vynechám zábavný první díl, tak s kterýmkoliv dalším by si Pacific Rim mohl vytřít prdel. Tečka.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Prekvapive lepsi nez posledni dva dily Transformers, kteri byli nechutne prepaleni. Zelvy jsou alespon fajn odlehcena zabava, ktera se nebere nikterak vazne. A adrenalinova akce na svahu byla super.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Malo hororu, u jednicky jsem se teda bal vic. Ale celkove jsem se u filmu slusne bavil, plus bod navic za paradni britske prostredi.

plakát

Ant-Man (2015) 

Bitka s vlacky a mravenci. To je vsechno co si z filmu pamatuju. Myslim ze i ta trojka je hodne, jedna z nejslabsich marvelovek.

plakát

Polednice (2016) 

Slusne natocena nuda. Ne opravdu, remeslne povedene, jenze je celkem na hovno, ze se ve filmu temer nic nestane...

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Nekdy kdyz jsem zadal o prava psat komentare jsem v pravidlech cetl, abych se vyhnul komentarum typu Matrix je film meho zivota. Tak ted pisu ze Hardcore Henry je Matrix meho zivota. V ramci moznosti a rozpoctu si Rusko s Hollywoodem vytrelo prdel. Libilo se vam Wanted? Že film pochází z produkce ala Wanted je na filmu taky dost vidět. JIZDA.

plakát

Jurský svět (2015) 

Docela kroutím hlavou, když tu čtu názory jak je čtyřka super originální a nabušená, zatímco dvojku by někteří rovnou pasovali na nejhorší Spielbergův film a totálně šedý průměr. Já teda nevím, ale ze Ztraceného světa si dodnes pamatuju skvěle vygradovanou scénu s karavanem, děsivého Rexe který teda budil IMHO větší respekt než inteligentní dinosauří mix z labiny, lepší herce (tady to samotnej Pratt celé jen težko utáhne) a nakonec i lepší efekty. Jediné, co mě u čtyřky fakt hodně bavilo, bylo to nostalgické pomrkávání na první díl. Celkově bych Jurský svět zařadil asi tak na úroveň trojky. A z toho rozdílu v hodnocení Ztraceného světa a Jurského světa mi přijde, že za těch 18 let mají diváci už na kvalitní blockbuster o dost menší nároky. V podstatě za posledních pár let si všímám případů, kdy je totální průměr vytlačen do nadprůměru jen proto, že to tvůrci úplně neposrali a překvapivě to nebyl moc velký průser jak se čekalo... což je trochu smutné.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Strasna, ale strasna slátanina. Cameron Diaz nesympaticka az beda a film celkove nudny k uzivani. Dve z odrenyma ušima davam za celkem fajn akci (i když i ta zacne v pulce filmu nudit) a za Toma Cruise.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Jak jsem od filmu nic extra nečekal a ani se do něj nijak nehrnul, tak jsem nakonec dostal překvapivě velmi příjemnou pohádku s výbornou Angelinou Jolie.

plakát

Doupě (2014) 

Kdyby to nebyla doslovná kopie 10 let starého Okrsku 13, byla by to fajná trojka.