Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (515)

plakát

Ti druzí (2001) 

10 z 10ti farsu, Tohle je jeden z vrcholnych topu zanru. Mrazivy horor ktery si vystaci s malem. Misto lacinych lekacek perfektne nastinena atmosfera kde staci drobny naznak, a divak se misty posere strachy, i kdyz mu tvurci vlastne nic neukazou. Perfektni zaverecny zvrat to spolehlive dotahne do plneho hodnoceni. Vic takovych!

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Zvlastni ze tolik ocekavanych filmovych pecek mi kolikrat utece, ale tenhle silenej WTF jsem v kine souhrou nahod videl. A fakt jsem, ziral jestli se to vsechno opravdu deje. Jinak abych sel k veci, film neni nic jineho nez slepenec skecu, ktere casto tahne hlavne herecke obsazeni (u ktereho jsem si casto rikal, jak je k tomu sakra ukecali). Vsechno je silene prepalene a vyhnane do maximalniho extremu. Neco bylo hodne vtipne, neco mene, nektere veci jsem uz odmitl pripustit ze se na platne vubec odehraly. Celkove ale hodnotim kladne, protoze i kdyz nepredpokladam, ze si to nekdy zopakuju, tak u te necekane smrsti jsem se napoprve bavil (zvlast kdyz jsem si myslel, ze jdu na romantickou komedii :-D

plakát

The Collector (2009) 

Pasti pasti pasticky.. collector me mile prekvapil. Ma paradne hnusnou atmosferu, vybornou zvukovou slozku a velmi charizmatickeho hlavniho hrdinu. Filmu se dari v divakovi vzbudit slusnou davku napeti a to se dnes mimoradne ceni. 80%.

plakát

Půlnoční vlak (2008) 

Tak ja uz nevim co ma dneska doprdele clovek delat, aby narazil na kvalitni horor. Pulnocni vlak je sice o dost kvalitnejsi nez tradicni vyvrazdovaci becka (a to hlavne diky drsnemu Jonesovi s kladivem a zajimavym koncem), ale porad je to jen lepsi prumer. Film neni nijak extra desivy, klicove momenty jsou dost predvidatelne a ani tech gore efektu tam nebylo tolik, kolik jsem podle komentaru cekal. 60%.

plakát

Neporazitelná Kristy (1993) 

Aha.. chtel jsem to ohodnotit po letech trema *, a po prihlaseni vidim ze uz jsem tomu nekdy driv dal jen dve.. No nic, budu verit Farsovi z minulosti a necham to uz tak, ale jedno je jasne: tohle je hodne zabavna sracka ktera by pro mnohe uzivatele mohla byt i pekne guilty pleasure :-)

plakát

Brainiac: Šílená věda (2003) (seriál) 

Nejvetsi nepritel poradu je velka nevyvazenost. Nekdy jsou vtipni a zajimavi, jindy jsou proste jen radoby vtipni a trapni. Ale porad vas na poli 45ti minut zabavi.

plakát

Cvoci v akci (2007) (pořad) odpad!

I ti Braniac vetsinou brousi hranice trapnosti, ale jsou obcas i zabavni. Tohle je zero. Nevtipna a trapna imitace, bez spetky inovace, v cele se dvema typkama co si rikaji o ranu z milosti, fuj.

plakát

Noc hrůzy (2011) 

Jedno z mych nejoblibenejsich guilty pleasure.

plakát

Super 8 (2011) 

Je to spis dobrodruzny film pro mladsi publikum, urcite ne nabuseny mysteriozni sci-fi bijak. Jako rodinny film na vikendove odpoledne urcite super zalezitost, jinak je to vec spis na jedno podivani. 65%.