Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (265)

plakát

Randall a Hopkirk (1969) (seriál) 

Včera za mnou v Tescu dvakrát samovolně spláchl pisoár a od té chvíle jsem si jist, že čidlo zachytilo Hopkirka, který je mi na stopě.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Ani IQ 180 nezaručuje útok prsatých blondýnek na mou postel. Ještěže na to stačí prachy.

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Pan Clooney, jehož účes je vždy řádně promazaný pomádou značky Fešák (nikoli Švihák), dostává „do držky“ úplně od každého, Ku-klux-klan pořádá spartakiády a já si s Taťuldou v rámci předvolební kampaně zatančím medvědí tanec na pódiu.

plakát

Proč? (1987) 

Smyczek mě dostal do vlaku, viděl jsem chování těch hovad (oni mě neviděli) a byl jsem i při výsleších na služebně VB. Bylo mi z toho zle, ale přitom jsem se bavil nadstandartně.

plakát

Kdo chce zabít Jessii? (1966) 

Co dělám v Chuchli? Nějaký chlap mi sem koupil lístek, když mě ve čtvrtek v bytě u Jindřicha při rozhovoru ubublinovaly nějaké ukecané sny.

plakát

Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974) 

Psychiatři jsou blázni střílející houfnicí, když jejich plachej pacient místo léčení raději omylem poráží neporazitelného Volejníka při automobilových závodech.

plakát

Kulový blesk (1978) 

Chtěl jsem si zítra vyměnit byt s jednou starou paní, ale pak jsem si uvědomil, že nejspolehlivější jsou cikáni a tak se odstěhuju do Rumunska. Právní směroplatnost tohoto kroku nechám prověřit JUDr. Máňou z OPBH.

plakát

Dohola (2001) 

Kdo vykouzlí nejhezčí účes na hlavě skinheada? To by byl šampión, ne jako ti zbabělci, co kroutí kilometrové vlasy modelek.

plakát

Tři dny Kondora (1975) 

Ani nejlepší nájemný vrah nedokáže zabít zatvrzele životaschopného knihomola ve službách CIA.

plakát

Tucet špinavců (1967) 

Nikdo je nechce, nikdo je nemiluje, nikdo je nemá rád. Ale kouká se na ně dobře.