Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (460)

plakát

Ztratili jsme Stalina (2017) 

Doporučuji. Nicméně, pořád jsem se při sledování nemohl zbavit dojmu, že bych raději viděl historické drama na stejné téma, něco jako sovětský Der Untergang.

plakát

Vraždy na domácí frontě (2013) (TV film) 

Hodně televizní a tipnul bych si, že jde o pilot k nerealizovanému seriálu. Veskrze průměrné, podobně naivní jako třeba Případy detektiva Murdocha. Atmosféru válečné Anglie to nemá. Na toto téma doporučuji mnohem lepší seriál Foylova válka.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Velice mě bavilo retro osmdesátek, design, hudba, všechno. Měl jsem radost z každého rozpoznaného popkulturního odkazu, zvlášť pak na věci, které jsem kdysi sám dobře znal. Jako pocta tomu všemu je Ready Player One úplný poklad. Na druhou stranu, upřímně, o moc víc jsem si z filmu neodnesl.

plakát

Síla života (2014) 

Toto není western, ale spíše zvláštní road movie zasazené do prostředí a doby Divokého západu. A je to syrový a drsný film.

plakát

Třetí skoba pro Kocoura (1983) 

Výborná dětská detektivka, navíc s prázdninovou atmosférou. Jako klukovi se mi velice líbila.

plakát

Poslední průzkum (2017) 

Představte si, že máte za úkol vytvořit skafandr jako rekvizitu do filmu, dostanete na to pět tisíc a jednu návštěvu v OBI. Výsledek takového úkolu uvidíte v prvních třech minutách Posledního průzkumu. Mně ty tři minuty stačily, abych poznal, že se zbytkem filmu nemá smysl ztrácet čas. Odpadem nehodnotím jenom z férovosti, protože víc než ten trapný začátek jsem už neviděl.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Taková kombinace Men in black a Ghostbusters. Slabší než oba dva jmenované předobrazy, jinak ovšem nevím, co proti tomu máte, tak nízké hodnocení si to nezaslouží. Kultovka se z toho nestala a nestane, ale jako jednohubka na večer neurazí a pobaví.

plakát

Nad krajinou (2019) (pořad) 

Toto je formát slow TV, žádný dokument. A jako příjemné slow TV funguje dokonale. Asi by si to měli uvědomit všichni, co tu rozdávají odpady.

plakát

Obří opravny (2018) (seriál) 

Ze seriálu jsem viděl jenom díl o Gripenu. A ten byl velice kvalitní.

plakát

Na psí knížku (2002) (TV film) 

Zcela souhlasím s ostatními komentáři, že filmu chybí ucelený scénář a rozpadá se na jednotlivé scény, které většinou vyšumí do ztracena. Dívá se na to dobře jenom díky dobrému herectví Ivy Janžurové.