Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 189)

plakát

Smoking (2018) (seriál) 

Takové dost televizní a průměrné, ale koukat se na to dalo. Téma docela zajímavé, ale mnoho scén natočeno dost kulisově a nevěrohodně. Je to takové hodně tragické a možná by to ještě zasloužilo některé věci rozvést. Stalking tam byl prezentován jako pozitivní věc, protože náhodou vždy někomu pomohl..

plakát

Kryptozoo (2021) 

Já dokážu ocenit rozmanitou škálu grafiky a animačních stylů, od těch velmi dětských až po abstraktní, ale tohle mi přišlo naneštěstí extrémně ošklivé a nezajímavé. K tomu se navíc připočítá nekvalitní příběh a přílišná snaha být co nejvíc edgy a dospělácký za pomoci násilí a sexu a vychází mi docela velké zklamání.

plakát

Clara Sola (2021) 

Je to opravdu zase jiný příběh z neokoukaného prostředí a tím je zajímavý. Problém však je, že je to prostě nuda, která vůbec neubíhá a postupně mě to ukolébalo k úplné apatii, ze které mě trochu vytrhla až závěrečná pasáž.

plakát

Auta 3 (2017) 

Ten svět vůbec, ale opravdu ani trošku nedává smysl. Není to důvod, proč dávám nízkou známku (tím je špatný příběh s chabým humorem a postavami, které nestojí za nic), ale zároveň je to něco, s čím se nedokážu smířit.

plakát

Superwog (2017) (seriál) odpad!

*Úvodní scéna: Chlapík hrající kluka chce spát. Jeho stejně starý táta ho budí do školy. On nechce a jakoby se zamkne. Otce to rozčílí a zcela mu rozkope dveře na kousky. Jeho manželka hraná mužem je z toho u vytržení. Končí první scéna k popukání, která nastavuje směřování celého dílu.* Jak bych to tak diplomaticky řekl? No, není to úplně můj typ humoru. Je to tak přehnaně hloupé a, snad úmyslně, úplně příšerně hrané, až tak, že jsem měl problém dokoukat jeden jediný díl. Víc tomu opravdu dát nedokážu.

plakát

Hunter x Hunter (2011) (seriál) 

První řada mě opravdu hodně bavila (kromě děsných rekapitulačních dílů) a navnadila na dlouhý zbytek seriálu. Líbil se mi Gon, Leorio, Kilua i Hisoka. ale jak se to pak od druhé řady začalo celé točit kolem, zen, ren, nen, ten, gyo a všech těch aur a kategorií, tak to šlo hodně rychle do háje. Hisoka najednou používal svou aurovou žvýkačku, všichni se museli učit ovládnout stejnou blbost, naši protagonisté byli samozřejmě nejtalentovanější ze všech talentovaných a třeba takový Kuropika už používal ty nejultimátnější z ultimátních schopností (i když věřím, že se později objevily ještě víc ultimátní) a já jen plakal. Dal jsem tomu 48 dílů a to jen proto, že mi pak zbývalo pěkných 100 do konce. Jinak bych skončil ještě dřív. Jsem z toho smutný, protože to začalo dost pozitivně, ale tohle aurování mě dohánělo k šílenství. 40 % Z toho 75 % ro první řadu a 15 a 25 pro následující dvě. P.S. Docela mě překvapilo přiznání, že hlavní hrdina neřeší morálnost svých činů, to se v podobných příbězích příliš často nevidí.

plakát

Hadžime no Ippo: The Fighting (2000) (seriál) 

Buch buch, hrdina má strašné odhodlání, buch buch, nikdy se nevzdá, buch buch, díky tomu vždy uspěje, buch buch, ostatní jen zírají, buch buch, jeho síla je to nejvíc, protože má odhodlání, buch buch, hned začne vítězit, buch buch, pořád se boxuje a strašně se to táhne, buch buch, končím po sedmém díle protože už v tu chvíli to bylo pořád to samé.

plakát

Hledá se Michael (2023) odpad!

To je ale výblitek. Extrémně nesympatický milionářský synek z nóbl rodiny se jen tak nelogicky rozhodne najít tělo svého 23 let ztraceného bratra a protože fotografie, kterou mají, se týká úplně někoho jiného, tak ho skupina místních průvodců se vystavuje nebezpečí a musí hledat podle jeho rolexek, zatímco náš nesympatický protagonista sedí v základním táboře a uděluje jim rádoby rozumné instrukce. Když se blíží závěr a chybí nějaké završení, tak vymyslí úplně nechutný plán B, kdy navštíví rodinu zesnulého, kterého našli na hoře as slíbí jim, že ho přivezou dolů, ale jen a pouze, pokud nenajdou tělo debílkova bratra, protože pak by měli závěr a neměli by potřebu rodině pomáhat. Díky tomu si na konce můžeme na konci vychutnat záběry, toho, jak citlivě před kamerami předávají tělo rodině, včetně plačící dcery. Tělo, které je představitelovi zcela ukradené, ale potřeboval vydojit dobrý závěr, jako skvělý lidumil. Celé je to pak završeno rozlučkou na jejich rozlehlém panství, která má vzbudit soucit. V dokumentu celkem nepřekvapivě chybí informace, jak se rodina snažila žalovat každého, kdo měl s výpravou jejich zesnulého syna něco společného, což byl zřejmě jeden z důvodů, proč náš milý Spencer nikdy dřív neměl přístup k fotografiím z výpravy, které byly v držení žalovaných.

plakát

Šťastné a veselé (2020) 

Kvůli queer protagonistům jsem doufal v něco progresivnějšího, ale nakonec to byla jen standardní toxická romance, vlastní tomuhle typu TV romaňtáků, jen opepřená o lesbický vztah. Jeden z partnerů se k druhému chová hrozně, ale protože ho ve skutečnosti miluje a dojde k uvědomění a velkému gestu/proslovu, tak se usmíří a zůstanou "šťastně" spolu a všichni se poučí a napraví, přestože k tomu nevedla žádná cesta, pouze Prozření. Harper byla celou dobu ke své partnerce úplně strašná a nebylo to nic, co se jen tak odpustí promluvou na benzínce. Překvapení na ni vybalí ve chvíli, kdy není možné couvnout, po celou dobu ji ignoruje, kromě chvíle, kdy chce sex, ani jednou se jí nezastane, dokonce ani jako kamarádky, neustále flirtuje se svým bývalým i když jsou sami a nepomáhá to utužovat její lež, sama má pak tu drzost žárlit a i když je všechno venku, tak si stejně raději vybere rodinu a zapře ji. Dále ten hrozný způsob vyoutování, který někdo udělá jen ze soutěživosti, což je zcela zapomenuto, jako veselá nedůležitost. Kéž by raději hlavní postava skončila s Aubrey Plaza. Asi bych ani nebyl normálně tak přísný, ale tím, jak se to tváří progresivně, mi to přijde ještě škodlivější.