Tenhle horor je jeden z mých nejoblíbenějších a byl pro mě i nejoblíbenějšív dobách pirátských vhs,čekal jsem jestli ho vydají aspon ted v dobách dvd a blu-ray a nic a tak abych si připoměl božského Myerse a Dr.Loomise jsem si to muselstáhnout,za mě tento skvost dostává 120%,protože mín si nezaslouží,jen víc.
Krokodýl má vše,skvělou atmosféru,herci jsou také dobří,mladičký terminátor potěší,a krokodýl vypadá jak živý..k tomu správná nehoda a skvělý scénář,za mě dávám filmu 80%
Suprový horor s vesmýrnými upíry,Tobe Hooper ve skvělé formě,vůbec jsem se u filmu nenudil,pěkný a vydatný scénař,skvělí herci,super efekty,bitva v Londýně také excelentní,filmu dávám 90%..
Musel jsem ješte jednu hvězdičku přidat,protože mě rozčilují některé komentáře,film je naprostý skvost a patří k mým nejoblíbenějším filmům. Neříkám že je to nějaký akční nářez s velkým A,ale je to super filík.Za mě 85%.
Peckový thrillero-horůrek,vůbec mi nevadilo že to bylo italsky,vůbec mi nevadilo že to bylo černobílé,spíše naopak,Mario Bava je pro mě stějně dobrý režisér,jako Lucio Fulci a tak filmu dávám 100%.
Mladý vyléčený" schyzofrenický John Savage,k tomu ulítlá milující matka,pár divných starých sousedů,k tomu nějaká ta vražda,to vše sečteno a podtrženo.Horor s 50%....
Plivu na váš hrob (2010)
velice krutácký horůrek o pomstě..za mě 100%
Karanténa 2: Terminál (2011)
Přijemné pokračování jedničky.za mě 70 %
Krev za krev (1984)
viděl jsem tento film asi po 15 letech a líbilo se mi to i ted,..pěkná vyvraždovačka..za mě 85%..
Rychle a zběsile 6 (2013)
série se více zlepšuje... :-)))))
Pád Bílého domu (2013)
Víc se mi líbilo White house down,za mě 80 %...
Děti (2008)
pro mě lepší než mládata..fakt hustá atmosféra,a jen když si představíte že by děti toho byli schopni...ufff....za mě 95%
The Collector (2009)
Pecka...... :-)))) za mě 100%
The Collection (2012)
Luxusní horror,1 a 2 nejlepší..škoda že to nevyšlo na dvd.Za mě 100%
Žár (1981)
peckový horror,za mě 80%.
Sněhurka a lovec (2012)
Nejlepší Sněhurka jakou jsem kdy viděl,za mě 100%.
Požehnání smrti (1981)
Takový zvláštní horror od Cravena,za mě 70%.
Děs v opeře (1987)
Pro mě nejlepší horror od Argenta,za mě 100%,už jsem ho viděl nejméně 5 krát a je prostě nejlepší od tohoto řežiséra.
Brána do záhrobí (1981)
Fulci..co jiného dodat za mě 100%.
Pátek třináctého 9 (1993)
Urážet tento film nebudu,i když to tu ostatní udělali,at si každý udělá svůj obrázek,za mě 75ˇ%
Halloween 4: Návrat Michaela Myerse (1988)
Příjemný návrat,Michala Meyerse,po třetím dílů,který se do série,vůbec nehodí,je toto další díl do serie Halloween.za mě 80%
Nevěsta Re-Animatora (1990)
Pěkné pokračováni s větším komediálním nádechem,za mě 90%.
Re-Animator (1985)
Peckový horror s neodmyslitelným Jeffrey Comsem,za mě 90%.
Umlčeni (2008)
Spíš než horor,je to príjemně deštivý thriller se zahaleným vrahem.Pro mě za za 70%
Návrat oživlých mrtvol (1985)
Brains...peckaaaa.za mě 100%..
Návrat živé smrti 3 (1993)
příjemné pokračování od mistra Yuzny s nádechem re-animátora,by mě zajímalo kam na ty nápady chodí.. :-)) za mě 80%
Návrat oživlých mrtvol 2 (1988)
Klasická hororrová komedie s 80" nádechem,pecka za mě 95 %,Jakson forever.. :-))))
Halloween (1978)
Ať vejde ten pravý (2008)
Pěkný horor o upírech z dětského pohledu,za mě 100%.
Krokodýl: Návrat do krvavé laguny (2007)
Síla života (1985)
Ruka (1981)
Příjemný horůrek,s peckovou vraždicí rukou,i když nevíte jestli je pravá nebo je to jen sen.. :-)) filmu dávám 82%,je supr a mám z něj radost..
Zkázonosná kometa (1984)
Tak toto bylo ČO???NA ZAČÁTKU FILMU KOMETA PAK JEDEN ZOMBÍK PAK...NO FILMU DÁVÁM 30%..VÍC K TOMU NEMŮŽU NAPSAT..
Sám proti teroru (1988)
Oko ďábla (1963)