Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (476)

plakát

Mrakodrap (2018) 

Jednonohý pan Kámen skáče jako ptáče, při tom se potí a opéká jako steroidový špekáček a dveře umí zablokovat lépe než kolega Hodor z Trůnů. Já se ale ptám, bude to stačit???

plakát

Oldboy (2013) 

Libová záležitost s nepřekonatelným Joshem aneb co vše se dá v uzamčené garsonce naučit za dvacet let.

plakát

Gotti (2018) 

Nuda v New Yorku a ani Johnny Travolta to nezachrání. Navíc vypadá uměle jak zuby mojí babičky...

plakát

Živí mrtví - Série 8 (2017) (série) 

Po shlédnutí prvních pěti epizod jsem zklamanej. Rickova skupina podělává co může (když už se Morgan probere, tak je na scéně jinej magor - Ježíš a chce brát zajatce) a Neganovi to vše dost usnadňují. Sice mám stále rád Daryla, Carol a spol, ale čím dál víc se přistihuju, že fandím Neganovi. Tak už jsem dal zbytek série... Co napsat? Jednoznačně nejslabší, plné tragických pohledů, rádoby filozofických debat a prskání ve stylu : Negane já tě stejně jednou zabiju ty hááájzle...

plakát

Živí mrtví - Série 7 (2016) (série) 

Seriál potřeboval resuscitaci a ta se dostavila s příchodem Negana. Tak snad to tvůrci nepodělaj.

plakát

Živí mrtví - Série 6 (2015) (série) 

Škoda, že Carol začíná měknout. Určitě jí nakazil ten pablb Morgan. Co se týká konce, tak dalo se čekat, že naše skupina jednou narazí... Jinak je šestá série skvělá jízda do pekel.

plakát

Živí mrtví - Série 5 (2014) (série) 

Rick je stále tvrdší, Daryl mírně měkne a Carol, Carol je jako křemen...

plakát

Tenkrát v Kalifornii (2017) 

Můj pocit při sledování toho filmu kolísal od Verbala k Enšpíglovi. Celkem fajná sestava a zajímavej nápad, to je dost slušnej potenciál. Jenže v rukou neumětelů se to lehce přemění na trapnou, nesmyslnou podívanou, která si hraje na něco, na co nemá koule...

plakát

Miss Hanoi (2018) 

Originální česko-vietnamská krimi, která nás zavede na místa, kam se turisté nevodí. Dobrý pocit z filmu trochu sráží špatné výkony vietnamských neherců a též k tomu moc nepomůže ani jindy výborný David Novotný. Jeho arogantní polda sice hláškuje na všechny strany, ale je to jen sbírka všech klišé, co jsme si tady za ta léta na Vietnamce nastřádali... Nepůsobí to věrohodně, stejně jako dopadení pachatele, které se mi zdálo moc uspěchané ve stylu : pořád nic, zase nic aaa už ho máme. Nicméně i přes tyto výtky dávám tři hvězdy, za jeden z prvních pohledů na vietnamskou komunitu a i za celkem originální zpracování.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Průměrný letní snímek na kterém je vidět vyšší rozpočet. Jason Statham si svoji roli hrdinného potápěče užívá, zřejmě si zavzpomínal na mladá léta. Mně osobně by se líbila o něco kratší stopáž a více drsnějších záběrů.