Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (476)

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Jaký je váš příběh? (2018) (epizoda) 

Po třech celkem slušných sériích přichází první díl čtvrté a s ním i zklamání. Sledujeme Morganovu anabázi a začíná nuda. Pokud bude seriál pokračovat v tomto duchu, zřejmě se s ním rozloučím...

plakát

Sever (2019) (seriál) 

Takový malý, nenápadný seriál, který přesně vystihuje poměry v našem zkorumpovaném Absurdistánu... Za každého podobného Don Quichota, kterým byl v seriálu Jirka Mádl, zapaluji svíčku.

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Další trapná americká komedie, kde se hlavně zbytečně plká a celou tu situaci nezachrání ani stále přitažlivá Jenn, nebo krásné italské exteriéry.

plakát

Aladin (2019) odpad!

Walt Disney stvořil děsivé impérium zhovadilé a plytké zábavy pro celou famílii. I v tomto filmu se ve vyumělkovaném světě často zbytečně zpívá a věřte, je to utrpení, poslouchat nezajímavé melodie zpívané unylými zpěváky a zpěvačkami. Když si vzpomenu na starého dobrého Méďu Béďu a skvělé melodie, které si dodnes člověk pobrukuje, chce se mi brečet. Hanna Barbera je zkrátka kvalitativně někde jinde než prznitel dětského vkusu Disney. Film je užvaněný, rádoby cool a hlavní postavy nejsou ani za mák sympatické. A... Cože??? On to režíroval Guy? Ten Guy, který natočil Podfuck, Rocknrollu a Sherlocka Holmese??? What the fuck was that?

plakát

Temný Kraj - Spoutaní - 2. část (2019) (epizoda) 

Zatím se mi to jeví slabší první série. Plus mám ještě jednu výhradu, a to do očí bijící přehrávání Davida Suchařípy. Roli policejního papaláše pojal hůř než třetiřadý vesnický ochotník...

plakát

12 hrdinů (2018) 

Na to, jaké mají dnes filmaři možnosti a jakou zajímavou předlohu měli k dispozici, to nedopadlo dvakrát dobře. Jen stereotypní nudná akce, bez špetky invence. Co musím ocenit je, že se film obešel bez předvádění typické americké arogance a povýšenosti. Takže tentokrát za dvě stars...

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Starý dobrý Hollywood, jeho herci, poskoci a blonďatý anděl Sharon. Slavné bulváry s jejich neméně známými podniky a všudypřítomná atmosféra opiového rauše. Steve McQueen suše komentuje vztahové propletence na jednom z nekonečných večírků a Bruce Lee dostává za vyučenou od kaskadéra Cliffa. Každým záběrem nového Quentinova filmu se propadáme hlouběji do končících šedesátek, doslova cítíme ten zvířený prach před kulisou westernového městečka, nebo alkoholem páchnoucí dech hlavního hrdiny Ricka. Quentin se vrátil a musím říct, že v plné síle. Scéna ze Spahnova ranče, plná napětí a očekávání věci příštích aniž by se cokoli dramatičtějšího stalo, nebo ten báječně násilný konec, který je vše, jen ne to, co čekáte... Včera večer jsem zažil maximální divácký zážitek, který se dostaví maximálně tak jednou za deset let.

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

Naprosto zbytečný remake norského originálu...

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Na televizi velmi povedené. Kryštof a Jiřina hrají jako kdyby to bylo naposledy a Jirka Strachů opět dokázal, že nemá strach pouštět se do větších akcí... Takhle nějak by tu hru kočky s myší natočil Fincher, kdyby se narodil v Čechách.

plakát

Nedotknutelní (2017) 

Velmi příjemný remake francouzského originálu z roku 2011. Žádné banální slzopudné americké kýčování nás naštěstí nečeká. Herci vcelku sympatičtí a dle mého názoru je Bryan Cranston dokonce ještě lepší než François Cluzet z původního filmu.