Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (476)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Úchvatný seriál, který mě nikdy během celého sledování nenechal na pochybách, že sleduji to nejlepší, co se na poli fantasy objevilo. Perfektní vývoj postav ( Jaime, Tyrion, Arya, Ohař), gradování jednotlivých sérií a velkolepé finále, které dopadlo nad očekávání dobře... Co více si přát?

plakát

24 hodin života (2017) 

Akční béčko, které má slušné tempo, zkušeně natočené akční scény a Ethana Hawkea.

plakát

Ten, kdo tě miloval (2018) odpad!

Jeden z nejhorších českých filmů, co jsem v posledních letech viděl. Nemůžu uvěřit tomu, že to má na svědomí Jan Pachl a předloha Marie Poledňákové. To je takovej amatérismus, až to bolí. A nyní mě, prosím, omluvte, chce se mi totiž zvracet.

plakát

Rapl - Série 2 (2019) (série) 

Celkový dojem z druhé řady je hodně rozpačitý. Nesmyslný vývoj postav, více podivného humoru, kterému zřejmě rozumí jen sami tvůrci plus groteskní poslední díl, to vše posílá druhou sérii do šedého pásma lehkého podprůměru.

plakát

Rapl - Dobro došli! (2019) (epizoda) 

V posledním díle jsem se už konečně oprostil od srovnávání s jedničkou a jal jsem se na to dívat jako na lehce absurdní grotesku. Ani bych se nedivil, kdyby se dodatečně zjistilo, že to kluci točili pod vlivem nějakých speciálních drog, které odbourávají pud sebezáchovy a výrazně posilují sebevědomí...

plakát

Escobar (2017) 

Po seriálu Narcos naprosto zbytečný film... Někdo si asi myslel, že když výše zmíněný seriál oživil zájem o lidového kolumbijského hrdinu, tak si hned přihřeje polívčičku a zkásne pár dolarů navíc.

plakát

Motýlek (2017) 

Starý dobrý útěkářský příběh v moderním hávu. Sice bez božského Steva, zato ale s příjemně odsýpajícím dějem. Zkrátka a dobře, někdy se i na remake můžete dívat aniž byste si ukroutili hlavu...

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Labyrint na mě v záplavě různých českých krimi seriálů působil jako mimořádné zjevení. Na každý díl bez ohledu na sérii jsem se těšil jako dítě na Vánoce. Tajemno, náboženské motivy, msty a šílenci a proti tomu Langoš se svým týmem. Dobře vybrané lokace, celkem vyrovnané herecké výkony a jistá ruka režisérského mága Jirky Stracha dělají ze seriálu záležitost pro fajnšmekry.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Já se bavil, byť s jednou výhradou. Nerad bych se někdy dočetl, že nějaký naivní student pod vlivem tohoto seriálu vkročil do Chanova a následně pak byl vykoštěn. Protože Chanov, přátelé, Chanov není Jeruzalém...

plakát

Rapl - Trefa do Tlustého (2019) (epizoda) 

Tak a Tomáš Marný to má za sebou... Tohle Kuneš nezvládl. P.S. V anotaci se píše, že Lupínek se stane svědkem tak strašných událostí, že si ponese následky po celý život. To myslej, jak bába přejela sekačkou toho psa?