Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Rick a Morty - Série 1 (2013) (série) 

Je to jako Smolikovi 21.stoleti.Silenejsi,dravejsi,ale originalnejsi? Ne to ne.Rodina Smolikovcu byla genialni a toto je perfektni nastupce.Ale nemuzu nebidnout svy 7. lety holce nic z tohoto silenyho serialu.Nemuze se na to divat.Proc?Je to sice kresleny,ale je to jen pro 15+

plakát

Marťan (2015) 

Martansky MacGyver, aneb Robinson Crusoe 21. stoleti.Ty vole, to byla ale nuda.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Dobre, mnam mnam horror.Trosku pretazeny na konci ,ale dobra atmosfera. Jak jsem rikal, mnam mnam hovor ,az na ty horna.Totiz na ty ho,ho,ho . No proste na ty hovna.

plakát

Vyvolený (2000) 

Vyvoleny vy vole.Ty vole to byla takova nuda.Bylo by to snad dobry,jako pilot k serialu a pak by se to doufam rozjelo, Bruce pomaha a bije se jak bejk se spatnakama jak by to melo byt v Marvel filmech.Ale toto bylo:.Nuda nuda sed sed.Comixovy drama?Ne prosim ne ne ne.Dekuji za pochopeni.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

To je tak super serial,ze se nestacim divit.5 hvezd ani nemrknu.Zachvaty smichu.Trojan supppper.

plakát

Dáma na kolejích (1966) 

Davam pet.Paradni film.Bohdalova, Brzobohaty, Peterka...Bavi me.Nejhezci Bohdalova, jak si vybira,s kym pujde tancit.Vubec mi nevadi, ze neumi zpivat.Ti ruzni Hulkove a Strihavkove to umi a je to k prdu.Tady to nebylo vubec dulezite.Jak se Bohdalova diva na Geprtovou v jejim byte, tu vterinu, nez se k ni ona otoci, to plne vynahradi.Libi se mi pisnicky a pan Marek.

plakát

Bottom (1991) (seriál) 

Je to smesice Laurer a Hardy a typickeho anglickeho humoru. Velice cerneho. Nektere dily mozna trosicku nuda. Uz nevedeli, z ceho maji tahat. Herecky vykony obou typku perfektni. English sitcoms. The best sitcoms in the world.A to je fakt.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Je to film, ktery staci vetsine lidem shlidnout jen jednou. Ja mam asi rad depresivni snimky, proto jsem se podival hned nekolikrat. Poprve sam a pote pokazde s nekym jinym, abych zjistil, jesli i na ostatni zapusobi tak silne, jako na mou osobu. Co me nejvic zdrtilo bylo, ze jsem stale ocekaval a doufal ve stastny konec tohoto filmu,ale nedockal jsem se. Nastesti, jinak by reziser Darren Aronofsky nesplnil sve poslani. A to je, vyvarujte se drogove zavislosti a jejim dusledkum.

plakát

2012 (2009) 

Myslel jsem si, ze uz takovy snimky natacet nebudou. Rozumeno americky. Ale ne, nektery dementi v tom bohuzel jedou dal. Mate predstavu, ze by americky prezident opravdu zustal a obetoval se. Vidim to spis takhle. Rok 2012. Pane presidnte, letadlo uz ceka, musime opustit bily dum. Ne, ja zustavam. Ale pane, to znamena jistou smrt. Ano, objetuju se pro Ameriku. Jste si tim uplne jisty. Vlastne ani moc ne, muzu tedy letet s vami. Jiste pane presidente. A muzu si vzit i sveho psa? Jiste pane presidente. A svoji kocicku? Ano pane presidente. A co myho krecka. Na krecka uz se prosim vyserte pane presidente.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Je to muj nejoblibenejsi sitcom. Shlidnul jsem vsechny dily uz nejmin 7krat. Vzdycky jen cekam,az trochu zapomenu na ty hlasky a pustim si to znovu. Perfektni dubbing, original hlasy nejsou taky spatny. Great brittain. Masters of sitcom. A to je fakt.