Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (43)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Už dlouho jsem se nedíval na nějaký pořádný dramatický seriál, vždycky jsem akorát sledoval Přátele apod., ale tady je i něco víc, ba možná o hodně víc. V tomto seriálu nikdy nevíte na čem jste, a pokud si myslíte že ne, tak vám to zase vyvrátí. Vůbec se nedivím, že tento seriál je tak úspěšný, už protože herci jsou výborní a atmosféra by se občas dala krájet. Jak už tady bylo napsáno, je to skoro jako droga, ale to vůbec nevadí, každopádně je to dobrá droga a já jsem pomalu k tomuto seriálu začal získávat citový vztah. Ty postavy si prostě nejde neoblíbit a John Lock je borec největší!!!!Tak to je tak asi všechno!!!!LOST FOREVER

plakát

Kurýr 2 (2005) 

No musím přiznat že jednička se mi celkem líbila. I když šlo celkem o houby, tak ty akční scény měli spád a dobře to do sebe zapadalo. Ve dvojce to bylo podobný, ale už tomu něco chybělo, scény byly taky dobře natočené, to že neměly logiku jsem překousl už minule, ale i tak už to nebylo prostě ono. Proto ty tři hvězdičky jsou hodně slabý!!!!

plakát

Mistři hazardu (2005) odpad!

Vydržel jsem se na to dívat asi 20 minut, pak jsem to vzdal, protože jsem se nebavil a ani ty pěkný ženský mě v tomhle filmu neuspokojovaly :-) !!!!!!!

plakát

Ostrov (2005) 

No co říci na další skvělý Bayův film!!!Jedno je jisté, někdo ho bude zatracovat a jiný vyzdvihávat do nebeských výšin!!!Já jsem na té druhé straně,ale zas tak bych to s těmi výšinami nepřeháněl!!!Takže tak. Michel Bay se prostě zrodil pro akci, která mu jde a vždycky půjde. První část filmu je na něho trochu nezvyklá, ale i tak se jedná o solidní nadprůměr, v druhé už Michael moc dobře ví co má dělat a dělá to setsakramenstky dobře. Jediný co mi kazí dojem z filmu je celkem divný závěr, ale i tak je moje hodnocení nadprůměrné. Jen tak dál Michaele!!!Takže čistých 80 procent!!!

plakát

King Kong (2005) 

Pro mě absolutně nezapomenutelný zážitek, který byl ještě umocněn tím, že jsem na něm byl v kině. Akce střídá akci, a dějová linie je postavená vyloženě na akčních scénách, ale mě to vůbec nevadilo, ani chvíli jsem se nenudil, takže jako blockbuster je to dokonalé. Bravo Petere, splnil jsi si svůj sen dokonale!!!!!

plakát

Mafiáni (1990) 

Trochu mě mrzí, že když jsem se na tento film díval tak jsem půlku prospal!!!!Doufám že to někdy seženu a podívám se na to v klidu celé!! Jinak ale to bylo skvělé, výborné herecké výkony a skvělá záplatka. Martin Scorsese Forever. Jen tak dál!!!!

plakát

Constantine (2005) 

Vcelku zajímavý film, který mi troch stylem zpracování připomínal Reevesův Matrix. Jinak bych tento film řadil do průměřu, debutující režisér sice ví jak správně navodit atmosféru filmu, ale přece jenom tam něco chybí. Všechno však přece jenom vyrovnává konec filmu, kdy se na scéně objeví samotný Lucifer, který v podání Petera Stormara nemá chybu. Bravo!!!

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Řeknu to na rovinu, nemám rád nebo prostě nemusím filmy Charliho Kaufmana. Malkovich byl takový úchylný, Milujte svého zabijáka mě strašně nudilo, i když to točil George Clooney, Slez ze stromu jsem neviděl a Adaptace byla vcelku zajímavá. Byl tam skvělý Cage ve dvojroli, ale jinak taky celkem nuda. No abych pořád nemluvil o jeho předchozích filmech a vyjádřil se k jeho poslednímu scénáři. Řekl bych, že udělal obrat o 180 stupňů, a tento film má opravdu něco do sebe. Už i ta zápletka je opravdu velmi zajímavá. To že si někdo nechá někoho vymazat z mozku se mi moc líbí a to jak s tímto tématem Charlie zachází je vskutku bravurní. Tento příběh zcela určitě ještě umocnují herci. Jim Carrey je naprosto dokonalý a Kate Winsletová taky není vůbec k zahození. Dále musím ještě zmítit "Froda" Eliaha Wooda, který mi asi jediný do toho filmu moc neseděl. Jinak se jedná o opravdu strhující podívanou. Můžu doporučit!!!!!!

plakát

Polární expres (2004) 

Po vizuální stránce naprosto dokonalá podívaná, takže 100 %. Po stránce příběhové už však tento film trochu zaostává, první část je hodně velká adrenalinová jízda(hodně se mi libila krátká pasáž ze vstupenkou) u které jsem se vůbec nenudil. Avšak po příjezdu na severní pól jako kdyby došel Bobovi dech (nebo možná scénáristům??) a film se začíná tak trochu stávat kýčem a už to není to co to bylo na začátku.Každopádně pro děti je tenhle film úplně ideální a pro rodiče bych řekl, že pokud dospělý člověk chce být zase na chvíli malým dítětem tak mu to nebude činit absolutně totální problém. Takže celkové resumé: jak jsem napsal, visuální stránka 100 %, první část hodně dobrých 80 % a druhá část slabších 60 %. Takže celkově hodně pěkných 80 procent.