Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (103)

plakát

Bitch Slap (2009) 

Už dlouho mi nezůstal u filmu rozum stát . . . u tohoto se to bohužel stalo. . .

plakát

Cabin Fever (2002) 

Každopádně lepší filmový počin od Eliho Rotha než jeho pozdější oba hosteli, i když zde není pořádně využitý a dotažený potenciál. . . nápad dobrý, ale v mnoha místech nedotažený. . . fakt mě štvalo, že se divák za celou tu dobu nedozví odkud se vzal ten virus, co je bude hezky postupně pomalinku žrát jednoho po druhém . . . např, stačilo tam šoupnout nějakou chemickou továrnu nebo tak, ale takhle prostě jen tak virus, co si žere, . ale snímek naštěstí nenudí a je v celku se stále na co koukat, gore na docela dobré úrovni, postavy se nechovají nějak extra přiblble, ba naopak občas pobaví . . . jak píšu, v celku dobře odvedená práce až na pár výtek. . . .

plakát

Evidence (2012) 

Čtyři kámoši si vyrazí do přírody natočit nějaký jako by tzv. dokument,. . . potábořit, popíjet a točit jejich přitroublý keci. Postupně v lese houstne atmosféra, večer slýchají divné zvuky a vy čekáte co z toho vyleze . . . nakonec se tam vyloupnou nějaký divný plyšový opice, které rádi požívají lidské maso. . . to by ještě jakžtakž šlo . . . přeživší pak při útěku vběhnou do nějaké zakázané oblasti, kde se ještě k tomu vyloupnou pošahaní lidi. . . najednou se tam pak objeví spasitel, aby se neřeklo. . . sem tam něco zastřelí. . . až přiletí nakonec záchraný vrtulník . . . divnej film. . . z toho filmu šli udělat klidně dva odlišný filmy, akorát je dokončit trochu jinak. . . když se to v pulce sekne a skočí to úplně někam jinak. . .

plakát

Bellflower (2011) 

Zajímavý snímek, který se v podstatě liší skoro od všemožných filmů, hlavně pekelně dobrým scenářem !!!

plakát

Heartstopper (2006) 

Nadpřirozený šílenec, který celý film táhne a vytrhává lidem srdce z těla, občas s nějakou tou pekelnou hláškou - " Jedinou skutečnou bolestí je život a jeho žití " zpracování vypadá jak z 80's!!!

plakát

Ghost Rider 2 (2011) 

Tohle, že točili týpci co mají na svědomí zastav a nepřežiješ? Kua, teď udělali fakt krok mimo, nevim o co se snažili, ale je to po všech stránkách slabota, pár dobrých scén tento film nezachrání. Scénář a příběh je fakt šmejd, kdo to sakra vymejšlel, s těžší dvě těžce ušmudlané hvězdy. . .

plakát

No moriré sola (2008) 

O poznání slabší snímek než nedávno shlédnutý Sudor frío (2010). Je to hrozně přímočaré,...moje představa byla téměř úplně jiná. Scénář o ničem, chvilkami až tupý, bez špetky nějaké drsné hlášky, když přitom samotný film je právě postavený na gore efektech . . . psychika postav a napětí téměř nulové. . . Chování místních buranu bylo taky divný, žádný keci a hlavní hrdinky jak bych smetl . . . jen prostě nechutné znasilnění a občas nelogické myšlení... Kdo má rád prasečinu jako je mučení, znasilnění, vraždy, perverznost ať se podívá. . . zbytek, který by od toho čekal více jako já . . . bude se mnou možná souhlasit . . .

plakát

Angel Heart (1987) 

Kdo hledá, . . . najde sám sebe, . . . ovšem v jiné podobě. . .

plakát

Blood River (2009) 

Boží posel s retkem v hubě, kořalkou v ruce, klobrem na palici a většného odflusávání na zem v podání Andrewa Howarda neměl chybu, ale čeho je příliš, toho je až moc. Zdlouhavé řeči o hříchu, bohu, trestu, pravdy apod...Někomu to může lézt na palici po půlce filmu. Zpracování není taky bůh ví, jak originální, ale z božího posla vypadnou občas krutý hlášky, jinak jako celek je to hodně natahovaný film, který se vleče pomalým tempem jako boží kázání!!!

plakát

Rogue River (2012) 

Stopáž a celkově rychlejší netahnoucí se děj, což je největší plus tohoto filmu. Než se stačíte nadít, tak je konec. Pozorujeme příběh o dívce, která přijede k řece dál od civilizace s urničkou v ruce rozprášit svého otce do řeky....a kdo by tomu řekl, že se tam najednou objeví na první pohled úplně normální chlapík, který si chce jen pokecat...ale úplně tomu tak není...podaří se mu ji nalákat do pěkné chatičky, kde začne ten pravý teror v podobě mučení, perverznosti i občasných zvratů, které určitě pobaví, i když budete asi tušit kolikrát, co se zrovna stane...Hlavní hrdinka mě až kolikrát dojímala svým pláčem...