Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbené herečky (10)

Lena Headey

Nejvíc sexy herečka na světě (aspoň pro mě). Doufám, že se ze seriálových heroic-mamas (Cersei v Game of Thrones, Sarah Connor v Terminátorovi) dostane brzo do první ligy. Škoda, že doposud hrála v nic moc filmech. Velká dramatická role osudové ženy by jí slušela.

Audrey Hepburn

Líza Doolitle a Holly Golightly, hlavně to pro mě je Audrey Hepburn. Každý muž při pohledu na ni musí mít ochranitelské potřeby a každá žena závidí :-). Za její nástupkyni považuji Keiru Knightley (co se týče elegance a aristokratického vzhledu).

Kate Winslet

Tak se nám z Rose DeWitt Bukaterové vyklubala mnohokrát oceněná herečka, která vyzrála do vážných a charakterních rolí. Ale já ji mám stejně nejradši ve Věčném svitu neposkvrněné mysli, tam jí to sedne skvěle.

Natalie Portman

Tak mladá, tak hezká, a tak výborná herečka. Stačí dodat jediné slovo. Leon.

Helen Mirren

Královna mezi herečkami. Kéž by dostala ještě hodně příležitostí a taky nějakou tu cenu... A v RED to všechno válcuje s kulometem v ruce :-))

Claire Danes

Na to, kolik jí je let, má za sebou obdivuhodnou řádku dobrých rolí. Vždyť Romeo a Julie s DiCapriem je z 96 roku! A Claire vypadá pořád stejně na osmnáct.

Scarlett Johansson

Sošná mladá hvězda má něco v hlavě a spolupráce s Woodym jim oběma nadmíru svědčí. A ten její chraplák je kapitolou sám pro sebe :-)

Maggie Smith

Britská charakterní herečka zažívá na stará kolena globální filmovou slávu kvůli potterovskému šílení. Ale taková Univerzální uklízečka taky není k zahození, komedie jí podle mě svědčí hodně.

Zoe Saldana

Zvláštní, elegantní a ladná Zoe i stejným způsobem hraje. I když je to vrahyně v Colombianě nebo holka po sexu v After sex, vždy tam ta elegance je. Ne, na Avatar jsem nezapomněla, i tam je elegantní.