Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (63)

plakát

Blue Beetle (2023) 

Taková Škoda, přitom potenciál by to mělo dobrý, ale… Rodina hlavního hrdiny je nesnesitelná (i když ne nesnesitelnější než hlavní hrdina, na jeho oblíbenou větu “nechci nikoho zabít” by se mohla hrát chlastací hra) a všechno to tak nějak připomíná filmy typu Spy Kids. Nebýt tak hloupého scénáře, mohl z toho být dobrý film, protože po technické stránce je vše v pořádku.

plakát

Uteč! (2022) 

Špatné to určitě nebylo, ale spíš nez horror je to hodně mysteriózní - i když pár nepříjemných scén tam bylo. Nejvíc mě asi štvalo to, že asi od 15.minuty bylo jasné, o čem tenhle film bude a kdo jsou záporáci. Ale konec přece jen nakonec dokázal částečně překvapit.

plakát

Cunk on Earth (2022) (seriál) 

Naprosto geniální! 😂

plakát

Po životě (2019) (seriál) 

Serial, kterému nemám asi co vytknout. Postavy, které se že začátku můžou zdát jako otravné, nebo i trochu odpudivé, ty jsem si postupem času zamilovala (jako třeba ten tlustý, trochu opožděný mamánek 😅). Já nemám ráda dojáky, ale tohle je tak geniálně vyvážené humorem Rickyho Gervaise (který já prostě miluji), a i když nastala nějaká smutná situace, stejně se člověk nakonec většinou usmívá nebo řehtá na celé kolo :)) A hlavně, myslím, že je to seriál, který člověku něco dá, některé dialogy jsou opravdu krásné a obohacující. Prostě a jednoduše ***** Už se těším, až se na něho kouknu znova :)

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Konečně! Wan je zpět a v plné síle. Ano, normálně bych dala 4 hvězdičky, ale ono je v dnešní době fakt rarita najít nějaký alespoň částečně originální, dobře natočený a strašidelný horror. Některé scény jsou krásně creepy právě v tom dobrém, Wanovském stylu.👌

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Jeden ze seriálů, které můžu vidět i 100x a stejně se vždycky směju na celé kolo. Aneb "zkoušeli jste to vypnout a zapnout?" 😂

plakát

Biohackeři (2020) (seriál) 

Wow! Čekala jsem ledacos, s trochou předpojatosti vůči německé kinematografii.. ale tento seriál pro mě byl naprosté překvapení (příjemné). 1.serii jsem zkoukla na jeden nádech, nemohla jsem se od děje prostě odtrhnout. Herecké výkony na jedničku, především hlavní hrdinka Emma/Mia. Po dlouhé době jsem u něčeho cítila šílené napětí, které mi proudilo tělem (hlavně u posledních 3 dílů, kdy jsem pomalu nemohla ani dýchat) a zvědavost Mám takový pocit, že se na 2.serii podívám ještě dnes :))

plakát

V zajetí kouzel (2015) (seriál) 

Takový škoda! První série za mě super. Škola pro kouzelníky, šílený kouzla (i sexuální :D), párty fyzikálů, skvělý a dost creepy záporák aka pan Můrák, a snaha dostat se do kouzelné Filorie. 2.serie už ztrácí dech, ale pořád je tam dost zajímavých momentů a baví mě seriál sledovat. 3. a 4.serie? Už sleduju jen ze zvyku a zvědavosti, jak to nakonec všechno dopadne. Ale v podstatě už nemám páru o tom, co se přesně děje, protože tím, jak vymysleli stále nové a nové zvraty, postavy, atd..je to tak překombinované, že prostě ztratíte přehled a hlavně chuť to sledovat. Nebýt té 1.serie, stáhla bych hodnocení maximálně na 2**. Jak říkám, škoda.. Někdy si musím přečíst i knížky, abych zjistila, zda je problém v nich nebo v režisérech a scenaristech :)

plakát

Krvavá jízda (2020) (seriál) 

koda, že není víc takových seriálů. Jasně, ne všechny díly jsou spešl a originální. Pár ale dílu mě vážně zaujalo, obzvlášť ta "spisovatelská" povídka :)). Každopádně stojí za shlédnutí a velké plus (a 1 hvězda navíc za to), že jsou to epizodické, povídkové jednohubky. Krom toho, že mám prostě slabost pro severskou filmografii 👌

plakát

Kletba (2020) 

Za konec dávám 4.hvezdu :)) Spoiler: 99% horrorů končí vždycky nějak špatně a pokud skončí dobře, většinou je to tak nějak na sílu a není to ono. Tady mi to naopak přišlo jako skvělé zakončení. (Konec spoileru) A atmosféra, ač samozřejmě spousta věcí by mohla být udělaná lépe a některé věci, nedávaly smysl..člověka vtáhla do toho woodoo světa. Já tuhle kulturu, rituály a vše s tím spojené prostě žeru :)