Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (302)

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Pět hvězd, pokud bych měla hodnotit první 4 série, kde mám pocit, že závěrečný díl byl jako dělaný pro ideální konec a další dvě série byly celkem zbytečné a pro mě nikterak zajímavé. Jinak je to masterpiece!

plakát

See (2019) (seriál) 

S každou sérií mě to baví víc a víc! Ač finále třetí řady nebylo zdaleka tak strhující jako bitva v druhé řadě, o to bylo dojemnější, ale celkově to bylo ukončeno celkem logicky a hlavně důstojně.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Ani nedokážu přesně říci, co mě na tom bavilo, ale chytlo mě to a zajímal mě další vývoj jednotlivých postav. Nikdo mi tam nebyl vyloženě jedno, má to zajímavé a někdy i celkem vtipné momenty a celé to umocňuje skvělá hudba

plakát

Věčnost (2020) (seriál) 

První řadu jsem si celkem užila, hezky zobrazená povrchnost dnešní doby a to, jak technika nahrazuje lidství a přirozenost. Má to vtipné momenty, zajímavé nápady, detektivní stránka pokulhává, těším se na druhou sérii.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Taboo je špinavé, temné, ale vizuálně úchvatné drama odehrávající se v 19. století. Toma Hardyho zbožňuji, viděla jsem ho hrát dobráka, psychopata, agenta, masového vraha, vědce, násilníka, v Noční jízdě utáhl celý film a přesto jsem ho v roli Jamese nepoznávala, ale o to znamenitěji na mě jeho výkon působil. Mělo to své slabé chvilky a ano, šlo by to o nějaké pasáže zkrátit nebo je nahradit více vysvětlujícími stopážemi o Jamesově matce, ale třeba si to Tom schoval do další řady, která ještě nevyšla i přesto, že je to již 5 let od řady první. No já si každopádně případné pokračování nenechám ujít.

plakát

Vlk a lev: Nečekané přátelství (2021) 

Jedna hvězda za vlka, druhá za lva, krásná zvířata a přátelsví mezi nimi. Příběh je ale bohužel naprosto tupý

plakát

Velký červený pes Clifford (2021) 

Já se nebojím tomu dát nadprůměrné hodnocení, jelikož dle mého názoru takto nějak by měl vypadat rodinný film. Oproti jiným totiž nebyl trapný, naopak měl vtipné a dojemné momenty, navíc s hezkým poselstvím. Ideální film pro mladší děti, který si mohou užít i dospělí...

plakát

Aquaman (2018) 

Meh.. ale mám ráda delfíny :)

plakát

Invaze (2021) (seriál) 

Seriál má dost rozporuplné hodnocení a ve finále o dost nižší, než by si možná zasloužil. Mě to náhodou celkem dost zaujalo, líbí se mi jak tajemná atmosféra, tak vývoj jednotlivých postav. Těším se na druhou řadu.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Dvě hvězdy se tomu nedají upřít - je to precizně natočené a skvěle zahrané Pittem a vlastně i DiCapriem.. jinak je to ale totálně o ničem a nepomůže tomu ani zde opěvovaný pětiminutový konec, ze kterého jsem též nebyla zrovna u vytržení...