Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (228)

plakát

Válka podle Tromy (1988) 

FOD 2018. PTP! PTP! Aneb, když hrdinní přeživší z letecké havárie překazí zákeřnému Čtyřlístku expanzi na západ. Hlavně, že Jíra nezakukal.

plakát

Netopýří žena (1968) 

FOD 2018. Nečekala bych, že film o netopýří ženě se bude odehrávat z 90 % pod vodou.

plakát

Fullmetal Alchemist – hledání kamene mudrců (2017) 

Film trpí stejným problémem, jako většina live action anime adaptací, a to tím, že se snaží vypadat a chovat jako v anime, ač je to naprosto nepřirozené a vypadá to příšerně. Zkrátka, co funguje na papíře, nebo animované, nebude nikdy u skutečných herců vypadat dobře. Nejhorší byla Winry.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Nejlepší feel good seriál za hodně dlouhou dobu. Konečně něco, kde nebudete řešit depresivní a dramatické životní situace, ale budete se prostě bavit.

plakát

RWBY (2012) (seriál) 

Fantastické souboje, ale zbytek mě až tak nebere.

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Dlouhé, nudné a vizuálně ošklivé. Kdo si radši pustí Prince Egyptského od DreamWorks udělá mnohem lépe.

plakát

Liga spravedlivých: Temno (2017) odpad!

Původně jsem měla v úmyslu dát vyšší hodnocení, ale pak jsem si uvědomila, jak stupidní je, že DC nezná lore k vlastním postavám. Bažináč není a nikdy nebyl Alec Holland, a jestliže je ve fázi své existence, kdy nesnáší Constatnina, tak už to ví. Obecně jsem zhrozená, že může vzniknout slušně vypadající animák, kde jsou jedny z mých oblíbených DC postav (Constantin, Bažináč a Etrigan) a stejně je to odpad. Dabing byl hrůzný (hlavně Bažináč a Etrigan), postavy se chovaly příliš náhodně a Batman tam byl, jen protože se na něm nejlíp rýžujou peníze. Navíc jedno klišé vedle druhého. Nic pro mě.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Hustodémonskykrutopřísně dobrý seriál. Tuhle verzi Punishera prostě můžu. Dynamika mezi Frankem a Liebermanem byla něco neskutečně zábavného a díky tomu nebyly ani méně akční díly vůbec nudné. Akce samotná samozřejmě famózní a krve a střev tolik, že jsem se ani nemohla dívat. Pecka!