Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (228)

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Hodně slabé 4*, ale každopádně asi zatím nejzábavnější DC film. Akce ušla, charaktery super, ale bohužel bylo celkem dost momentů, kdy jsem se vyloženě nudila a humor mi taky kdovíjak nesedl. Nicméně díky tomu, že je zde konečně pořádný Superman, tak jsem se rozhodla dát lepší hodnocení.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Jak já miluju tyhle filmy, kde se zubím od začátku do konce, kromě částí, kdy se směju, jak blázen, Všechno super, všechno perfektní a musím říct, že 4Dx zážitek taky pecka. Jako velké plus beru, že tohle je asi první Marvel film s výraznou a zapamatovatelnou vlastní hudbou. A hlavně mám zase zpátky Lokiho. Paráda!

plakát

Temná věž (2017) odpad!

Pro kohokoliv, kdo má rád knižní série to prostě musí být hnus a odpad. Žádná z postav není taková jako v knihách, čas od času někdo zahlásí, něco, co má asi potěšit čtenáře, ale maximálně to tím jen zhorší. Nejenže je to urážka skvělých knih, ale ještě ke všemu je to nudné k uzoufání.

plakát

Ovčáček čtveráček (2017) (divadelní záznam) 

Úvodní část s rodičema nic moc, ale pak jsem se docela nasmála.

plakát

Death Note (2017) 

Překvapivě se mi to opravdu líbilo. Nepatřím sice mezi fandy původního anime, ale mangu jsem četla a minimálně první polovina byla brilantní. Musím uznat, že tvůrci udělali dobře, když v kuse prakticky nechali jen základní premisu a rozhodli se upravit příběh k obrazu svému. Light mi sice ze začátku připadal, že vůbec neodpovídá tomu, jaký má být, ale nakonec se také vybarvil. L byl dobrý od začátku. Za mě tedy příjemné překvapení a spokojenost.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Zase jednou jsem odcházela z kina více než spokojená. Nevím, jak to Marvel dělá, ale já jim to prostě žeru. Tom Holland je naprosto skvělý a vskutku sympatický, a začínám se na něj těšit i jako na mladého Nathana Drakea. Michael Keaton a Robert Downey taky pecka. Vlastně bych tu mohla vypsat úplně všechny, protože prostě super. Hlavně musím vypíchnout boží scénu mezi Spidermanem a Volturem v autě, to napětí by se dalo doslova krájet, úžasně zahrané.

plakát

Sacrilege (2017) 

Za prvé, cítím se podvedena, že nikde ve filmu není žádná strašidelná jepitška, takže plakát je jedna velká lež. Za druhé to byla prostě nudná kravina, s trochu nečekaným (a nezajímavým) twistem.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Je mi líto, ale víc než 3* tomu dát nemohu. Objektivně je to asi lepší film než třeba Batman v Superman, ale já se až příliš často nudila. Byly tam rozhodně fajn části. Chris Pine je sympatický a vtipný, Gal Gadot je taky v pohodě, ale zbytek postav mě buď naprosto nezajímal, nebo (v případě Arese) urazil. Akce byla fajn, ale většinou začala po pár chvilkách taky nudit. Párkrát jsem i málem usnula. Kdyby to bylo o kus kratší, nezlobila bych se.