Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (8)

Faktor strachu

Faktor strachu (2001) (pořad)

Reality show, kde se obyčejní, prostí lidé pokouší zdolat hranici svého strachu při velmi napínavých a nebezpečných úkolech. Kdo je všechny zvládne, vyhraje a dostane 50 000 dolarů.

Zlatý Glóbus 2008

Zlatý Glóbus 2008 (2008) (pořad)

Slavnostní ceremoniál 65. ročníku předávání Zlatých glóbů, prestižních ocenění amerických filmových kritiků, při němž jsou uděleny ceny v několika kategoriích nejlepším filmům a televizním programům za rok 2007. Tato ocenění znamenají kromě jiného důležitou a mnohé napovídající předzvěst pro udílení Oscarů.

Evil Dead: The Musical

Evil Dead: The Musical (2003) (divadelní záznam)

Divadelní představení, které se hraje zatím jenom na Broadwayi. Je to muzikál, který dramatizuje film Evil Dead.

Panic on the 5:22

Panic on the 5:22 (1974) (TV film)

Jednoho nevinně vypadajícího dne je unesena dcera velkého finančního makléře. Ten dělá všechno, aby ji dostal, ale bez úspěchu. Za pár týdnů obdrží dopis, ve kterém únosci požadují vykoupení jejího života za zničení hlavního města. Výbuch nebo smrt dcery?

Sobota čtrnáctého

Sobota čtrnáctého (1981)

V jednom malém, málo vydělávajícím, hodně neoblíbeném a velmi zchátralém kempu se utopil jeden malý klučina. Stalo se to jednu sobotu, čtrnáctého. Přesně za rok sem přijedou nějací návštěvníci, kteří zjistí, že chlapec žije, žije jako mrtvý...
Film, který parodizuje film PÁTEK 13.

Letadélko Jimbo

Letadélko Jimbo (1986) (seriál)

To víte, letiště je velice rušné místo. Spousty pasažérů, spousty letadel. A mezi nimi je i malé letadélko, kterému všichni říkají Jimbo. A toto letadélko se právě učí létat, a docela mu to jde... Více o jeho dobrodružstvích se dozvíte v tomto animovaném seriálu pro děti.

Pat a Mat - Dlaždice

Pat a Mat - Dlaždice (1992) (epizoda)

Sehraná dvojka má za úkol přemístit dlaždice z místa na místo a nebyli by to Pat a Mat, kdyby to udělali normálním způsobem. Vyrobí si proto ,,dráhu“, kterou dlaždice posílají. Jenže se přitom všechny rozbijí. Co teď? Nebojte se, Pat a Mat si s tím budou vědět rady.

Pat a Mat - Živý plot

Pat a Mat - Živý plot (1994) (epizoda)

Pat a Mat právě vymýšlejí, jak vylepšit svou zahradu. Rozhodnou se, že si ozdobí živý plot tím, že ho hezky ostříhají. Jenže pro tyhle dva je to zdá se nadlidský úkol.

Reklama