Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (418)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Formou vyprávění mě seriál vyhovoval. O hereckých výkonech se asi nemá cenu vyjadřovat. To jak se chovali ztvárnění aktéři je na jinou kapitolu a jestli to tak bylo či ne (asi ano) je úplně jedno. Taky neposuzujeme v seriálech jestli doktoři takto operují nebo jednají s pacienty... Za mě seriál měsíce. Minimálně.

plakát

31. Český lev - Ceny České filmové a televizní akademie za rok 2023 (2024) (pořad) 

Je mi jasné, že umělci je jiná sorta lidí a jako takový se musí sami pochválit. Nejlépe při předávání cen v tv. To se na to dívá plno lidí. A oni nám dávají při hodnocení jen jednu nebo dvě hvězdičky na ČSFD a my nejsme v červených číslech. Tak jim to musíme vysvětlit. Proč do toho ale cpou politiku nevím (vlastně vím, jsou v tv a jsou chytřejší než většina národa, tak je musí poučit). Proč si někteří musí vylévat srdce co bude až bude, to nevím. Není ale dobré to přerušovat slovy: ,,Jsme dlouzí!", když u jiné Osobnosti se neukázal ani proužek kouře. Jiný metr! A tak jsem od tv odešel. V minulých dílech předávání ČL jsem napsal, že se na to už dívat nebudu. Nedodržel jsem slovo. Moje hrubá chyba. p.s.: z oceňovaných děl jsem viděl jen Volhu.

plakát

České chaty snů (2023) (pořad) odpad!

Možná je to jen můj dojem, ale to co Prima natočí (jsou tam slaboučké vyjímky) je horší než co vytvoří Nova. A u tohoto díla... škoda slov. Od těch ,,borců" bych si nenechal ani zatlouct hřebík do hlíny.

plakát

Čistě platonicky (2023) (seriál) odpad!

Nic trapnějšího jsem dosud neviděl. A ta intonace mluvy... hrůza. Vydržel jsem jeden díl.

plakát

Diplomatické vztahy (2023) (seriál) 

Ježišmarjajosef (všichni tři), co to jako bylo? Kritika politiky, sci-fi, konverzační komedie, nevím... Nudil jsem se a chvilkami se v tom ztrácel. Jsem starej nerudnej dědek, který už asi na takové žvásty nemá koukat, tak jako to nedělá od 19:00 do 20:00 (v té době jsou zprávy na všech našich nestranných televizních stanicích). Dávám jednu *, ale chtěl jsem dát odpad. Viděl jsem jen dva díly a mám toho dost do konce života. A zbyde mi ještě 15 let v hrobě nebo na rozptylové loučce.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Série 1 (2023) (série) odpad!

Jak píše William_. První polovina pro mě byla naprostý paskvil... Já dodávám. Byla to pro mě i druhá polovina. Někdo tu napsal že je dobře, že má Prušinovský o Kolečko míň. Já si myslím, že si můžou podat ruce a skočit do žumpy. Protože nic jiného tento seriál není. A můžou to vychvalovat na skutečném Dobrém ránu v ČT2 jak chtějí. Zasmál jsem se všehovšudy 3x v sedmém díle a to je trochu málo na takto hodnocený a vychvalovaný seriál. 70%? Možná 7%, ale za Nudu v Brně, je to i tak až moc.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Jen dvě věci. Proč řvali. Jak to, že mělo auto po nárazu do patníku v lese rozbité levý světlomet, když jezdíme vpravo? Jinak nic moc...

plakát

Fargo - Season 5 (2023) (série) 

Dle mého názoru to byla nejlepší řada Farga! A jsem zvědav co tento seriálek letos překoná. Musel bych asi opakovat slova níže. Juno Temples úplně nejlepší role a perfektně zahraná. A finále mi vůbec nevadilo. Byl jsem u něj napnutý, kdy se to zvrtne, a ono nic. Perfektní série. Doufám, že bude ještě nějaká, někdy...

plakát

Králičí nora (2023) (seriál) 

Nevím jestli se k tomu vyjadřovat, když jsem viděl jen jeden díl. A vlastně nevím co jsem viděl. Nudu nebo super seriál se skutečnými super herci a ještě větším super botoxovým hercem. Mimika žádná... Nic jsem si z toho neodnesl, tak to hodnotit nebudu.

plakát

Kukačky - Série 2 (2023) (série) 

Nehodnotím jednotlivé díly. 1. sérii jsem viděl celou a líbilo se mi to a mělo to i trochu drajf. 2. série už, dle mého, byla nastavovaná kaše. Některé díly jsem sledoval z poza mobilu. A asi dva jsem neviděl vůbec. 2. série by se vešla do šesti dílů. Potom by to mělo smysl, ale takhle... Doufám, že nebude série č.3.