Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (420)

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) odpad!

Jednička se mi líbila a dostala ***. Tohle jsem vytrpěl skoro do konce. Nejhorší pohádka všech dob, kterou dávali na Štědrý večer. Proč se musí točit dvojky?

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) odpad!

Tak to už byl vrchol všeho. Větší ,,dílo" už nebylo natočeno. Ještě že to skončilo...

plakát

Ledviny bez viny (2022) (TV film) 

Ještě blbější než ,,zuby". Od odpadu dělí jen výkon herců. Akorát nechápu, že se k tomu propůjčí. Vlastně chápu. Drahota dopadá na každého.

plakát

Bezva zuby na zásnuby (2022) (TV film) 

Nuda a šeď. Stačila by půlhodinová stopáž. A jak jsem psal u Pozadí událostí o Hřebejkovi, totéž platí o Vejdělkovi, ten natočil jen asi dva dobré, možná, filmy. Chvilku jsem měl dojem, když se odehrávala večeře, že se dívám na Pelíšky. No nuda a šeď. A konec, jedno oko nezůstalo suché. Přemýšlel jsem o odpadu...

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) 

Od M. Sýkory jsem četl Modré stíny. A tím pro mě jeho tvorba skončila. Nepřesvědčily mě ani zfilmované dílka jeho tvorby. Žádné! Ani vychvalovaný Vodník. Dal jsem tomuto seriálu šanci. Po prvním díle jsem se nakonec rozhodl, že to budu sledovat až do konce, ať se děje co se děje, i přes pro mě některé nesympatické herce. V posledním díle už jsem se jen smál. Komedie na entou.  Dle mého Hřebejk natočil 3 - slovy tři - dobré filmy! Ostatní mě vůbec nepřesvědčily. Můj názor. To co předvedl v této komedii/nekomedii + úlitbě dnešnímu světonázoru, no comment. Stydím se a omlouvám, že jsem hetero a bílý.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Tak jsem podlehl a začal se taky dívat. 1.série: Jo. Celkem se mi to líbilo, ale že bych se z toho převrátil, to ne. Byly tam vtipné scénky, hlavně ten pizizubka byl dobrý. Což se nedá říct o mámě Williho. Ta mě vyloženě srala. 2.série: Nadšení opadlo. Sem tam něco ano, ale žádné překvapení se nekonalo. Vykrádali samy sebe. 3.série: Tak to je konec! Jak začnu hrát hru na mobilu, vím že je to blbost. Poslední díly už jsem i přetáčel. A ten konec!? Řekla mu, že byl s mámou na pláži a stal se z něj Kája Mařík. A ti dva u klíčů. Na tři, a už to nestihli. Jedno oko nezůstalo suché. 4.série: Neviděl jsem a neuvidím. Ale chci vám všem, kteří jste z tohoto seriálu pětihvězdičkový, říci, nevěřte mi. Já tomu nerozumím. Ale abych řekl pravdu, ani nechci.

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Viděl jsem 2 a 1/2 dílu a nezlobte se na mě je to odpad. Dávám sice *, ale zdá se mi o volbách (to znamená o čertech). Jak se tam objevili ti týpci v oblecích a začali řešit co s vojákem... Vypnul jsem to. Končím a už to nechci nikdy vidět. Jediná výhoda byla, že to bylo dabované. Jinak nic. Hloupost.

plakát

Pennyworth (2019) (seriál) 

5. Slovy pět, dílů a končím. Nerozumím tomu a usínám u toho...

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Za Melíškovou klidně *****, ale za konec jen *. Když to nebylo podle něčeho, tak si ten konec s prázdnými postelemi mohl odpustit. A nebo jsem to nepochopil...