Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (389)

plakát

Odříznutí (2018) 

"Odhadujeme,že již umřelo na 100miliard homo sapiens"+"jsem vegetariánka,vždyť nerozříznu ani steak)nebojte,nebudete ho muset sníst/hahaha/"...Vskutku nečekaně precizně natočená,napínavá špica žánru!

plakát

Tajemství loňského léta (1997) 

Teenager cult/horror klasika 90´s v nadmíru přijatelné lokalitě+dostatečně ucházejícím obsazení, která se neustále velmi hezky sleduje vč. následného pokračování"Rok poté"-což bohužel neplatí samozřejmě o neslučitelně vzniklém tristním 3.díle,jenž především neměl nikdo solventní dopustit.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Poměrně až nečekaně odpudivě vymáklý T/9generace, nicméně s další marnou dějovou linií-místo Skynetu tu objevujeme najednou jakýsi Legion=namísto rozpracování dalších osudů z úvodních 2 extrapříběhů včetně "Salvation"máme spoustu hluhých,prázdných míst)paní Sára v letech je i se Švácou přitom naprosto pohodová,což už zdaleka nemůžeme tvrdit zas-a-znovu o jiných postavách...ženská ochránkyně budoucnosti po hezounkém se příletovém předvedení jenom upadá až ztrácí zajímavost,jenž hlavně platí u jisté D a n i.

plakát

Vetřelci (1986) 

Vetřelcovská top-klasa s diametrálně odlišným přístupem oproti tísnivému předchůdci.

plakát

Pod vodou (2020) 

Velice invenční záležitost v nevlídně tajuplném prostředí s pohodovou osádkou,navíc Kristýnu Stewartovnu bych rád takto připravenou uvítal jako novou vetřelcovskou Ripleyku!

plakát

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana (2020) (pořad) 

Nikdy sem tuhle už aktuální trosku(obklopenou skupinou neskutečných parchantů),mluvou jako z učebnice ani vzdáleně nemusel i obdobně neholdoval předchozí ničemné postavičce Klausovi st. Má narozdíl od příjemného Vaška Havlovýho do slova lidový prezident, působící též důvěryhodně na mezinárodní scéně-né jen pročínsky, hodně moc dalekou štreku...navíc nejrůznější osobní politické antipatie mu vůbec nepřísluší a tak jediné,čím může ze svojí struktury potěšit běžné obyvatelstvo, jsou parodická vystoupení!Hradní uzavření před veřejným, alespoň náznakem života doby Covidové,pouze utvrdila moje přesvědčení o neakceptovatelně trapném dosazení takového šaška na křeslo"panovníka"/lidé by zasloužili občas připomenout pojem defenestrace+spolu s totálně zbytečně zavedenou korýtkovou Senátorskou institucí,o kterou u této někdy nepochopitelné společnosti stojí asi každý 20.volební padouch=ukázati těmto individuím, že se To příležitostné objevování v lavicích děje jenom díky n á m.I proti zmeráckému,neodsouditelnému Blábolabišovci v jeho veřejnoprávním podání hvězdičkově uberu k odpad.hraně .

plakát

Šanghaj a Hongkong (2015) (TV film) 

-když pominu fakt,že v Šanghaji vyrůstá každý 3den nový mrakodrap) poutavé

plakát

Azurová (2017) 

Buřňáci s desítkami plastových kousků v těle mě vykolejili=úplně dojemné.