Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Kdesi v Palilule (2012) 

Vizuálně zajímavý film se skvělým hudebním doprovodem, ale o co tam šlo je absolutně nepochopitelné. Navíc je film poněkud dlouhý na to, že se příběh nikam neubírá.

plakát

Kajínek (2010) 

Bohužel neznám podrobnosti Kajínkova případu, takže nemohu zhodnotit, jestli bylo s původním námětem zacházeno vhodně. Ale rozhodně jde o film velmi zdařilý a herecké výkony mi přijdou opravdu dobré. Zejména Vladimír Dlouhý a Konstantin Lavronenko své role zvládli výborně. Mimochodem, pozorný divák si může všimnout, že je ve filmu slyšet hitrádio s hláškami od Jana Šťastného, který zároveň dabuje pana Lavronenka, což je trochu úsměvné a zároveň nešťasné :-)

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Musím říct, že navzdory velmi zlým očekáváním, které ve mně vyvolaly různé ohlasy, recenze a komentáře jsem byl celkem mile překvapen, že až tak špatné to není. Pokud chcete znát nedostatky - viz všechny ostatní komentáře ;-) Verdikt: 50%

plakát

Antikrist (2009) 

Mezi dvěma a třemi hvězdičkami (50%). Záběry a scény byly vizuálně velmi zajímavě, ale zobrazování nechutností (jako ejakulace krve apod.) tam podle mě prostě nemusí být, aspoň já na to nemám žaludek. Film nutí k přemýšlení, ale chceme nad otázkami, které vyvolává vůbec přemýšlet? Trochu mě mj. zarážel vztah (údajně hluboká láska) těch dvou už na začátku filmu, nepřišlo mi to opravdové a také to, že "On" se nad smrtí dítěte téměř ani nepozastavil zůstává bez vysvětlení.

plakát

How to Be (2008) 

Tenhle hezký, i když nepříliš originální, námět by šel zpracovat o hodně líp. Robert Pattinson svou postavu zahrál dobře, ale stejně to úroveň filmu nezvedlo. Děj se tak nějak pořád točí dokola, je nepříliš zajímavý ani zábavný a pak se najednou přitočí ke konci.

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Takhle originální nápad jsem už dlouho neviděl. Lepší to být nemohlo ;)

plakát

Subject Two (2006) 

Váhal jsem mezi třema a dvěma hvězdama. "Frankensteinovský" námět byl sice dobrý, ale nepříliš dobře uchopený. Stopáž by mohla být klidně ještě kratší, moc se tam toho za tu hodinu a půl neodehrálo. Musím, ale pochválit natáčení v horách, to prostředí film dobře podbarvovalo. Ani mi nepřišlo, že by byl nějak znát nízký rozpočet. Herecké výkony taky docela dobré. I když by to mohlo být místy lepší než jen: "Nic necítím. Nic necítím. Nic necítíííím!"

plakát

Únosci (2000) 

Ani, podle mě, dobré obsazení herců to u mě nezachránilo. Místama jsem se nudil a navíc nemám rád nekonečný přestřelky.

plakát

Naboso (2005) 

Hodně příjemný film, místy trochu naivní, ale mě se to líbilo :))