Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (4)

plakát

Telefonní budka (2002) 

Na tenhle film jsem to přepla náhodně, vubec jsem nevěděla o co jde a když jsem si přečetla, že se celý bude odehrávat v telefoní budce tak jsem si jen řekla:Bože to bude zas jednou strašně zajímavé. ALE čím dýl jsem se dívala tím víc mě to zajímalo a uplně jsem zapoměla, že na jiném programu mám něco rozdívaného, no dosledovala jsem tohle. Proč? Protože mě upoutal děj a skvělé výkony herců hlavně Colina Farrella. Dávám 5 hvězdiček i když jsem čekala trošku jiný konec.

plakát

Fáma (2000) 

Od začátku mě to celkem bavilo, při první zápletce sem si byla jistá tím jak to dopadne, ale spletla jsem se. Uznávám, že konec byl možná trošku moc, ale přesto to pro mě byl úžasný zážitek, že naprosto přečkal mé očekávání, takhle překvapit a dokáže málo který film. Na první pohled byla celá zápletka obyčejná jako v milioně jiných filmů, ale náhle se zkomplikovala tak, že jsem chvílema nevěděla čemu mám věřit. Dávám 5 hvězdiček kvůli hereckému obsazení, kvůli tomu, že tu její fingovanou smrt jsem jim naprosto sežrala a také kvůli hudbě která mi k tomu dobře seděla a nesmím zapomenout už zmiňovaný konec který mě dostal svou důvtipností a dokonalou propracovaností.

plakát

Sestra i matka (2004) (TV film) 

Film byl ze života a mě se moc líbil a nic proti distributorovi, ale Gracia nemá 4 bratry, ale pouze 3 a jednu sestru.:D

plakát

Takoví normální puberťáci (2007) 

Ze začátku to celkem šlo, ale postupem času se to stávalo stále méně srozumitelné, byl v tom chaos, děj začal být absolutně o ničem a ten neuzavřítý konec? Hrůza. Přesto dávám 3 hvězdičky asi jen kvuli tomu, že jsem viděla i horší.