Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

To nic, drahá (2022) odpad!

Každý kdo tomu dal hvězdičku a více nepochopil o jak vážném tématu ten film byl a jak mylně bylo to téma vyprávěno.

plakát

Kolo času (2021) (seriál) odpad!

Scénář psaly feministky. Totálně vymývací woke propaganda o genderové nadřazenosti žen. Určeno pro zženštělé muže a zkrachovalé feministky. Pokud se na tohle dokáže někdo dívat, asi bude mít vztahový problém v reálném světě, ovšem sledování tohoto nesmyslu není řešením.

plakát

Američtí bohové (2017) (seriál) odpad!

Je to asi jako když se díváte na obraz od Picasa, vůbec se vám ty čáranice nelíbí, ale všichni okolo říkají, jaké je to "umění"...

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Filmařskou kvalitou se to blíží Battlestar Galactice. Vyprávěním se to blíží Babylonu 5. Jde po dlouhé době o vcelku povedené sci-fi v realistickém podání (tj. to co mám rád). Zatím mám za sebou první 3 série a 3tí byla nejlepší. Seriál baví a obsahuje zajímavé nové pohledy a nové prvky i když na témata, které nejsou až tak nová. Slabinu je asi herecké obsazení, ale jeden psychopat (sympatický) na lodi Rocinante to zachraňuje :-).

plakát

Star Trek: Picard (2020) (seriál) 

1 série: Nádherně vyprávěný příběh pro dospělejší publikum. Realistický. Lidské osudy a zákonitosti z reálného života podané v inteligentním sci-fi. Seriál představuje určité rozloučení se s érou, která se vyskytuje jednou za generaci. Seriál dokonce představí některé technologie, které se momentálně vyvíjí a pro naše děti budou běžné jako pro nás myčka či Tesla. Drží se realistické fyziky (resp. se o to dost snaží i když místy ujede). Zajímavostí je hodně prvků z děl jako Babylon 5, Battlestar Galactica, Eve online a dalších. 2 série: bojím se, že se v ní objeví Q a tím se to pokazí.

plakát

Touha po vraždě (2020) odpad!

Co dělá Bruce Willis v tomhle filmu s ostatními herci? Nečetl scénář nebo vypomáhá jménem kámošovi? Neposlouchatelné dialogy, neuvěřitelný brak.

plakát

Na nože (2019) odpad!

Nedokázal jsem čekat, až někdo něco řekne. Hrozná nuda. Možná by to bylo později dobré, ale nedokázal jsem překousnout úvodních několik minut. Na druhou stranu, nepomohlo ani proklikání dál... i tam byla nuda.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) 

Typická filmařina kolem roku 2020 - lživá: všechno kazí obrovské množství černochů hrajících ve středověké Anglii mnichy, kněze, jeptišky, krále, rytíře, šlechtu .... neuvěritelné. Zřejmě na to dostali dotace a granty, jinak nechápu, jak něco takového mohlo vzniknout. A samozřejmě žena jako hlavní hrdinka dalšího seriálu, protože bez tohoto klišé už není možné nic natočit.

plakát

Špinavý prachy (2018) (seriál) 

Seriál obsahuje hodně zajímavých částí, ale episody "Dirty Gold" a "Guardians, Inc." zejména Guardians, bych dal každému jako povinnou četbu. Každému, kdo nechce skončit v životě na samém dně - každého z nás tohle může potkat!!! I tebe! Já měl to "štěstí", že mě tohle potkalo ve 30-ti a naužilo mě to jak to rozpoznat a jak proti tomu bojovat. Nepřál bych si, abych to poprvé prožil po 60tce, protože bez přípravy bych to nedal!

plakát

Neuvěřitelná (2019) (seriál) 

Skvěle vyprávěné drama ze života. Velice uvěřitelné postavy, skvěle vyvíjené charaktery. Příběh, který se může nejednou týkat každého z nás.