Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

Okupovaná kolonie (2016) (seriál) 

Dívat se na seriál je jako prožívat nástup II. Světové resp. jakékoliv jiné velké války. Velice věrně popsaná lidská povaha, touha po moci, intriky, zrady, nedostatek inteligence a rozhledu u většiny lidí. Co se dělo za války, je zde přeneseno do aktuální doby. To co je vidět v seriálu, se teď děje v Číně ve vybraných oblastech na severu. Až Evropská Unie dovrší svůj rozklad, dojdou si Číňané se zbraní v ruce pro Evropany a evropské obyvatelstvo zažije to, co je v seriálu zobrazeno. Stejně tak, jako právě teď postupné vymírání původního obyvatelstva Kambodže - potichu, pod taktovkou mocné Číny, za peníze pro malou politickou elitu (vlastizrádců). (Kdo tam byl a zažil, tak pochopí, kdo tam nebyl, těžko mu vysvětlovat). Jak už pravil Terminátor II "máte to v sobě, samy sebe ničit".

plakát

The Perfect Kiss (2018) odpad!

Nechci se dívat na Vondráčkovou ve filmu a myslet na to, že jí jde pouze o miliony svého ex - to by nebyl příjemný filmový zážitek.

plakát

Ledová archa (2013) odpad!

Tezko se veri, ze tohle se libi 67% Jako lidi jsme opravdu primitivni tvorove, nakonec to je i hlavni motiv filmu. Pripomnelo mi to hlasku z Terminatora 2: "Mate to v sobe, sami sebe nicit...". Problem je, ze ten film jakoby vypraveli a tocili dva lide. Prvnich 90% jeden a zaver druhy. Pointa filmu neni nova, je opsana z Matrixu jen zasazena do jneho prostredi.

plakát

Operace Rudé moře (2018) odpad!

Nejsem si jist jak to hodnotit. FIlm je PROPAGANDOU a manifestem typicke cinske nabubrelosti. O film tady moc nejde. Cina ukazuje svoji pripravenost na budouci valku. Bohuzel ne tu filmovou, ale tu skutecnou.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Premyslim, ze kdyby mi bylo 20, nejspis bych tento film nechapal a dal bych mu maximalne 2-3 hvezdicky, nebot temata v nem obsazena (stari, boje z oslednich sil, blizici se konec) jsou mimo schopnosti mozku 20-ti leteho cloveka. O 20-30 let pozdeji, kdyz spousta veci cloveku dojde a jeho pohled na svet je zcela jiny, je to ale jine drama.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Dvojka pobavi jeste vice nez jednicka a jako jeden z mala filmu si z prehnane americke hyperkorektnosti dnesni doby nedela tezkou hlavu, spise opacne si z ni velice rozumne utahuje.

plakát

Westworld (2016) (seriál) odpad!

Na konci první série jsem se bál, co se z toho vyklube. Vždy když si spisovatelé aneb scenáristé začnou pohrávat s umělou inteligencí, tak vždy, doslova ve 99.99% případů jim dojde dech, protože nevědí co s ní vlastně dělat. Jedinou výjimkou je snad Terminátor 1, 2. Když dojdou nápady, tak se do toho začnou tahat lidské emoce (zpravidla typicky ženský zmatek), sex no a zde ještě spousta zbytećných sčrev a krve. Tím celou myšlenku zabíjí. Přesně to se stalo s Westworldem (nejpozději) začátkem druhé série. Proměnilo se to v neuchopitelný psychomelancholický balast.

plakát

Miliardy (2016) (seriál) 

Mimo jiného se mi na seriálu líbí naprosto dokonale vykreslená realita toho, jak i přímo u nás fungují orgány státní moci - úředníci, prokuratura, soudci ... korupce, což se každou novou sérií rožširuje jak mor. 5* za realističnost a sympaticky obsazené role.

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) odpad!

Téma zkopírováno z mnoha jiných sci-fi nebo postapokalyptických seriálů, ve kterých se řeší jedním nebo dvěma díly, je zde pouze přežvýkáno a to tím nejnudnějším možným způsobem. Zbytečně roztaženo na kdoví kolik dílů, zkrátka agónie. ... vzhledem k tomu, že je rok 2017/2018, seriál nepřináší nic nového, nic inovativního, žádnou myšlenku. Celkovou nudu a podprůměrnost umocňují mdlé dialogy. To, že této zbytečnosti dokáže tolik lidí dát vysoké hodnocení je k nevíře.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Film postrádá jakoukoliv napínavost. Humor je přepálený. Nedíváte se na film a příběh, ale na ironickou frašku o bandě moderních herců procházejících se v kulisách historického filmu. Levnému vzhledu filmu nasazují "korunu" čelenky hlavních hrdinů očividně vyrobené z čínského plastu. Na plastově-dětsky působící "brnění" se taky nenašlo dost peněz. (Chápu, byl to záměr) Nejhorší film ze série. Chuť po tomhle braku jsem si zpravil filmem Geostorm.