Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (719)

plakát

Schmitke (2014) 

Skvělá práce se zvukem a atmosférou. Kéž by se točilo více tak originálních filmů, zvláště u nás. Jedinou vadou na kráse je konec filmu, který vyzní do ztracena.

plakát

Everest (2015) 

Náramná podívaná. Nejedná se ani tak o adrenalin jako o lidské drama. Možná až příliš vypulírovaný film, přesto jedna z nejlepších podívaných tohoto roku.

plakát

Temné kouty (2015) 

Druhá zadaptovaná kniha od Gillian Flynn. Ale zatímco Zmizelá atmosférou recyklovanou z Muži, kteří nenávidí ženy až moc, Temné kouty jsou unylou podívanou, která nedokáže vtáhnout do děje. Herci působí, jako kdyby zabíjeli čas mezi rolemi v lepších projektech. Film postrádá napětí i jakýkoliv zapamatovatelný moment. Postavy jsou nezajímavé a budou vám ukradené, a nepomůžou vám v tom ani Chloë Moretz a Charlie Theron.

plakát

Kniha života (2014) 

Začalo to hezky. Když se však děj přesunul do "podsvětí" animátoři se zbláznili stejně jako postavy. Stal se z toho barevný guláš s rozjívenými vtípky a infantilním koncem.

plakát

Teď a tady (2012) 

Naprosto zbytečný film o na smrt nemocné a protivné dívce, která je zároveň ale pro všechny báječná a mají s ní nekonečnou trpělivost. Navíc se zamiluje do hezouna od vedle.

plakát

Láska na kari (2014) 

Bylo to o jídle a hrála v tom Helen Mirren, nemohlo se mi to nelíbit. Příjemná oddechová komedie.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Oproti knize spousta změn, ale tak už to bývá. Kniha byla osvěžujícím nenáročným čtením a stejný je i film. Taková jednohubka na klidný podvečer.

plakát

Přestupný rok (2010) 

Ona se sice občas chová jako kráva o on jako buran a celé je to předvídatelné, ale asi za to může irská příroda a fakt, že v tom nehraje přeslazená Rachel McAdams, ale mně se to líbilo.

plakát

Zachraňte pana Bankse (2013) 

Výborný herecký koncert. Šarvátky mezi velikášským a rozverným Tomem Hanksem a upjatou a břitkou Emmou Thompson mě bavil od začátku do konce. Jedná se spíše o konverzační film, prokládaný flashbacky na dětství hlavní hrdinky (prodchnuté smutnýma očima Colina Farrella - zase), které byly zřejmě důležité pro pochopení P. L. Traversové, ale podle mě dostávaly až příliš prostoru a to ještě v té nejsentimetálnější a nejvíce přeslazené podobě, což celý film sráželo dolů.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Osvěžující a vtipné. Více takových, Marvele.