Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Film jako takový není špatný a když je na scéně Johny Depp tak prostě baví. Ať už je to humorem či hereckým výkonem jemu vlastním. Příběh ničím extra nepřekvapí, prostě další western se zrodem železnice. Co bych ale filmu vytknul je jeho délka. Kdyby nebyl tak hrozně roztahanej… úplně zbytečně… dal bych i 90%. Protože by zbyla jen čistá akce, přestřelky a humor Johnyho. Bohužel tomu tak ale není. Spousta vykecávání a prodlužování prostě k ničemu. Jen k nasranosti diváka. Pokud budete mít trpělivost a dokoukáte titulky dejte vědět kam až Johny dojde, díky.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Nebylo to zas až tak špatný jak to na první pohled vypadá. Předchozí díly jsem zatím neviděl takže nemůžu srovnávat. Ale oproti "Mládeži nepřístupno" to má aspoň nějaký děj a vtipné situace jsou opravdu vtipné. Aspoň většina. Oceňuji i spoustu bonusů na začátku titulků. Je zajímavé vidět vtipnou kombinaci hororů Mama, Lesní duch a Paranormal Activity. Příjemná oddychovka.

plakát

Šmejdi (2013) 

Jen ať národ vidí co všechno jsou lidské hyeny schopné udělat pro peníze! To raději sám své rodiče zamknu doma než abych je pustil na takovéto "výhodné" akce. Rozporuplný dokument který i v závěru objasní proč to vlastně důchodci dělají. Na jednu stranu si člověk řekne "je to smutné" na druhou stranu si řekne "dobře jim tak nemají tam jezdit". Je až trochu s podivem, že dokument vznikl až takto pozdě. Je smutné, že až po několika letech vznikne nějaký varovný dokument tak až potom se tím začnou zabývat patřičné úřady a organizace. To, že jsou staří ještě neznamená, že se k nim můžeme chovat jak ke kusu hadru! Lháři, lidské hyeny, vymývači mozků, násilníci, sobci, namyšlenci... vlastně pardon "páni" prodejci zamyslete se nad sebou!!!

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

Už si myslíte, že víte jak to je a kdo je kdo... ale ono to tak není. A jste velmi překvapeni že ten kdo vypadal jako "svatý" zas tak svatý úplně není. Výborné výkony herců a dobře zvolené téma. Osobně bych to trochu zkrátil ale film doporučuji.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Další klasická střílečka. Co ji drží při životě? Převážně je to Dwayne Johnson a Bruce Willis i když Bruce se ve filmu objevuje mnohem míň a až od poloviny. Dále to jsou zbraňové novinky typu rozkládající se motorka nebo vybuchující světlušky. Přitažlivá žena je samozřejmostí ale hlavně "skalní" scéna je dosti vydařená. Kupodivu více akce než čekáte. Za týden si asi nevzpomenete o čem to bylo ale ty výbuchy a ničení si pamatovat budete.

plakát

Hostitel (2013) 

Stephenie Meyerová u nás sice asi moc nezabodovala se sérií Stmívání ale svou reputaci si rozhodně zlepšila tímto příběhem. Téma zamilovanosti jsme tu měli nespočetně-krát a každý nový nápad se cení. A to je i tento příběh. Zaskočilo mě že "invaze" už byla ve filmu v podstatě od začátku. Těšil jsem se na záběry infikování lidstva které se ale nekonaly. Což kupodivu ani moc nevadí a filmu neuškodí. Filmy o přežívání vždycky tak nějak baví. Přidejte mimozemskou rasu, lásku a máte vcelku slušný snímek.

plakát

Bez doteku (2013) 

I když si člověk musí hodně domýšlet ani v závěru filmu si není stoprocentně jistý kdo je kdo. Je vidět že herce to vyloženě baví a vžily se do svých rolí. Hlavní postava toho sice moc nenamluví ale je zajímavé sledovat ji jak se to vždycky snaží nějak dát a "pere" se s tím co ji život a dané situace nadělují. Slušné české drama.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Filmovému fanouškovi neunikne že, film neparoduje jen sérii Paranormal Activity. Dobré nápady a z každé situace se snaží vytěžit co nejvíce. Ovšem nic se nemá přehánět a často máte dojem, že se herci předvádí. Což je asi záměrem nicméně tento film osloví spíše mladší diváky.

plakát

Na dřeň (2012) 

Krásný příběh dvou na první pohled rozdílných lidí mezi kterými postupně vzniká silné pouto. Je poutavé sledovat jak se každý vypořádává s nelehkou životní situací. Zvláště Stephanie. Tak nějak ve skrytu duše doufáte, že Vám se tohle nikdy nestane. U nás film zaujme i díky neznámým hercům. Po shlédnutí budete přemýšlet nad svými životními prioritami a nad životem jako takovým.

plakát

5 pravidel (2013) 

Pro mě velmi zajímavý dokument o hře kde se její účastníci dokáží změnit tak moc jen aby se vžily do dané role. Když si navíc člověk uvědomí, že to takhle někdy opravdu bylo má někdy až husí kůži. I když je to svým způsobem reklama kolik lidí by mělo odvahu si to zkusit?