Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (412)

plakát

Leaving Neverland (2019) 

Popravdě řečeno, mám rozporuplné myšlenky. Nejsem skalní fanoušek M. J., ale jeho hudbu jsem měl vždycky rád a budu mít rád. Nikdy jsem nebyl stoprocentně přesvědčený o tom, že Michael dělal všechna ta zvěrstva. Cílem dokumentu je, aby vás přesvědčil, že byl špatný člověk. Ale byl? Přiznám se, že jsem v tuto chvíli na pochybách, což splnilo účel dokumentu. Já myslím, že by bylo lepší, kdybych ho neviděl. Člověk by měl vzpomínat na zesnulého člověka v dobrém. Měl by si uchovat jeho tvář. Brát si jenom to dobré z něj. S hodnocením dokumentu mám obrovský problém, což je u mě vzácné. Já dokážu ohodnotit cokoliv. Pokud je pravda, že ta svinstva M. J. udělal, i tak bych měl problém s hodnocením. Čili nebudu hodnotit. Připadá mi uhozené žalovat mrtvého člověka. Pokud nejde o peníze, tak o co jde? Když mluvili o jeho smrti tak srdceryvně, vzpomněl jsem si na ten den, kdy jsem se dozvěděl, že Michael umřel. Chodil jsem jako tělo bez duše. Nemohl jsem tomu uvěřit. Pořád ve mně byla naděje, že to je fake. Bohužel nebyl. Tehdy jsem nejbližší víkend pouštěl jeho songy pořád dokola a vzpomínal na něj jako na hodného, milujícího a přátelského člověka. Chci si ho v paměti uchovat jako filantropa. Nechci se zabývat otázkou, jestli je nevinný nebo není. Tohle nikomu nepomůže. Kdo se chce trápit, nechť tak činí.

plakát

Zloději paměti (2004) 

Velmi pěkná podívaná a já si říkal, že to je na 4 *. Ovšem, jak se děj schyloval ke konci, tak mě to nebavilo a konec byl tak debilní, že to svět neviděl. Každopádně 3* si to zaslouží.

plakát

Volejte řediteli (1994) (pořad) 

Já to sledoval každý týden a co jako? Znázorňovalo to, že tenhle pořad měl váhu u široké veřejnosti, nikoliv u pár stovek mimozemských debilů, kteří nevědí, kolik je jedna plus šestnáct!

plakát

Mandy - Kult pomsty (2018) 

Co to kurva mělo bejt? Já nechápal téměř nic, děj tam nebyl žádnej. Přirovnám to k tomu, jak nám prcek vykakal do nočníku svůj prví bobeček. Vystavíme ho doprostřed jídelního stolu a přiklopíme průhledným poklopem. Možná to pár dní budeme oslavovat, jak je ten náš špunt šikovnej, ale nikdo z nás nepochopí, proč se na něj musíme každý den dívat. Dívat se na dětské hovínko vás unudí k smrti, což byl Cosmatův účel. Nejlepší scéna je, jak se Cage nalije na hajzlu. S takovým šarmem neumím ani já chlastat.

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Často se mi nestává, že u komedie lituju, že skončila. Tady jsem si ji užíval a chtěl, aby pokračovala. Co mi přijde neuvěřitelné, že je z německé produkce. To Němci vážně posrali zkurvit si reputaci mdlých a umletých nácků, co neumějí točit filmy. Ani herci nevypadají, že jsou ze Spolkové republiky Německa. Velmi příjemná a svižná komedie. 3 a půl *.

plakát

Vetřelec (1979) 

90% to má jenom proto, že to hodnotili děti, které vyděsí i vlastní prd. Nudný horor, herecké výkony neuspokojivé a napětí téměř žádné. Přiznám se, že mi některé záběry přišly směšné, ač tak nebyly míněné. Jednoznačně nejlepší scéna, jak vetřelec vyprskne z břicha, ale to je dost málo, nemyslíte?

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Jouda by rád sledoval pičky holek, které by chtěl lízat, ale nikdy si k nim ani nečuchne. Banda zfanatizovaných pošuků truchlí nad tím, že všichni pozemšťané si hlídají svoje soukromí, a to si kurva dovolili moc. Je třeba jim to zatrhnout a instalovat do každé hnědky čipy, abychom znali jejich polohu, a kamery, abychom viděli, jestli gramáž hovna odpovídá zkonzumovanému jídlu. A bude to povinné. Kdo to odmítne, ve spánku mu bude vloženo těleso anarchisty naplněné výbušninou přímo do prdele. Jó, tomu se říká někomu natrhnout prdel.

plakát

Děti mrtvých (2019) odpad!

Nevěděl jsem, do čeho lezu, ale řekl jsem si, že když to má 60%, tak to nemůže být zlé. A měl jsem pravdu. Tahle parodie na rádoby grotesku není zlá, je přímo zkurveně zpíčená. Jako první mě napadl Švankmajer, který točí podobné kokotiny, které jsou za hranicí lidského chápání. Děti mrtvých nemají ani špetku humoru či hororového prvku. Držel jsem se dlouho, že to nevypnu, že to musím dokoukat do konce. Už jsem si chtěl i podřezat žíly, ale nakonec jsem usnul někde v polovině. Jsem rád, že to tak dopadlo a vím jistě, že jsem o nic nepřišel. 4%

plakát

Sněhulák (2017) 

Děj byl nepřehledný a zkratkovitý. Myslel jsem si, že jsem jediný, komu to tak přišlo, ale jak vidím, je nás víc. Vraha jsem uhádl. Ono těch podezřelých tam moc není a vrah většinou bývá ten nejméně pravděpodobný. Jinak to zasněžené prostředí na mě působilo blahodárně, ale ono to na kvalitní film nestačí.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Jde o psychologický teror, který je neustále stupňován a zušlechťován. Vy se jen díváte, jak postavy postupně zahnívají a hlavní hrdina má v mozku indicii, že má vyvraždit celou svou rodinu, která ohrožuje nejen ho, ale celý svět. Fanatismus štrýchnutý se schizofrenií je dokonalou ukázkou toho, že horor dokáže zaujmout nejen jeho fanoušky, ale i zkurvené vysokoškolské mrdky.

Ovládací panel
7. nej uživatel USA
20 bodů