Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (412)

plakát

Klub sráčů (2000) 

Já mám rád úleťácké filmy, ale tenhle je hodně debilní. Nejnormálnější postava je chlapeček stavějící hrad z písku.

plakát

Maska Junior (2005) 

Taky nechápu, proč to má jen 22%. Pár dobrých fórů tam je a triky jsou dobré. Hlavně se mi líbila hravá kamera.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Tohle se mi tak líbilo, že se mi nechce věřit, že je to podle divadelní hry, na což já nejsem. Smekám klobouk před hereckými výkony.

plakát

Chatrč (2017) 

Nemám moc rád filmy o křesťanství, ale tento je spíše o zamyšlení se nad svým životem, o pochopení svého vlastního bytí a o odpuštění. Vím, že určitá skupina diváků film nepochopí, protože se nedokážou zamyslet nad vážnými věcmi a utápí se v minulosti. Ani se nedivím nad hodnocením, protože zde hodnotí převážně mladí lidé, jejichž život je plný veselic a mladické nerozvážnosti. Ale jednou pochopí.

plakát

Hra na zajíčka (2010) odpad!

Za to, že jsem tuhle megasračku dokoukal až do konce, si zasloužím metál.

plakát

Vivárium (2019) 

Jednoznačně podhodnocený originální film o koloběhu konzumní společnosti. Nejvíce jsem si oblíbil malého kluka, kterého výtečně ztvárnil Senan Jennings. On má totiž několik zvláštností. Roste rychleji než běžné děti, řve jako pavián, když se mu něco nelíbí a za žádných okolností mu nesmrdí prdel. Když se vysere a vy si čichnete k jeho hnědce, tak nic neucítíte. Tak trochu vám bude připomínat robota, ale to ať si udělá obrázek každý sám.

plakát

Kočičky (2020) 

Nechápu, proč se to jmenuje Kočičky, já tam žádné neviděl, kromě jediné. Prej skandální film. Někteří diváci jsou vážně citlivky. No jasně, dívat se, jak nevzhledné chuděry kroutí zadkem, je tolik sexistické, že by se na to neměl nikdo dívat. Málem mi z toho praskl monitor.

plakát

Pošli to dál (2000) 

Trevor chce udělat svět lepším. I když mu všichni hází klacky pod nohy, nevzdává se. A jeho odhodlání si vybere svou daň. Tento velmi komorní snímek se nesnaží moralizovat, jen ukazuje jednu z cest, kterou se může vydat každý z nás.