Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Obsahy (37)

Uvnitř

Uvnitř (2023)

Lupič (Willem Dafoe), který plní zakázku na krádež několika obrazů, se po kolapsu autonomního systému ocitá uvězněný v umělcově apartmá. Pokusy o únik jsou beznadějné a nehostinnost v bytě se každou chvílí stupňuje. Navíc krátce po nalezení tajné místnosti nastává psychologická otázka, zdali je Lupič (Willem Dafoe) v bytě skutečně uvězněn nebo se stal pouhou loutko v umělcově zvrácené hře.

Blank

Blank (2022)

Zoufalá spisovatelka (Rachel Shelley) trpící nedostatkem inspirace pro napsání další své knihy kývne na nabídku A.I, společnosti, která nabízí relaxační pobyt v jejich plně automatizovaném zařízení, a to včetně Androida, jenž je naprogramován zcela dle představ klienta. Představa ideální dovolené se ovšem záhy mění v psychologické drama, když je Android napaden neznámým virem, který přepíše jeho současné naprogramování.

Raven's Hollow

Raven's Hollow (2022)

Skupinka kadetů je po objevení zavražděného muže vtažena do temné legendy nedaleké vesničky Raven's Hollow. Kadet Edgar Allan Poe (William Moseley) se záhy se svými kolegy pouští do vyšetřování záhadných úmrtí ve zdejší komunitě.

Martyrs

Martyrs (2015)

Organizace, která se za každou cenu snaží přijít na to, čeho je člověk svědkem krátce před svou smrtí, násilně mučí své oběti. Jednoho dne se s dávkou štěstí podaří několika obětem z jejich zařízení uprchnout. O několik let později se mladá žena a její přítelkyně vydávají zpět na místo svého věznění, aby zde započaly krvavou cestu pomsty proti svým věznitelům, kteří je v dětství mučili.

Lake Eerie

Lake Eerie (2016)

Kate Ryan se po náhlé smrti svého příbuzného stěhuje do starého domu u jezera Eerie, aby se zde zotavila. Po vřelém uvítání místních obyvatel se Kate snaží zabydlet. V tuto chvíli ovšem ještě netuší, že dům, ve kterém hodlá strávit následující dny, skrývá tajemství, jež cestu za zotavením změní v boj o její život.

Last Breath

Last Breath (2010)

Manželský pár je uvězněn neznámým cizincem, který s nimi má děsivé záměry. Oni sami ovšem netuší, jaké a tak s každým jejich nadechnutím přicházejí obavy a děsivé otázky, co se stane v příštích minutách.

Inheritance, The

Inheritance, The (2011)

Sourozenci jsou právě na cestě do svého bývalého domova, ve kterém se chystá rodinné shledání kolem dědictví. Při příjezdu jsou upozorněni, aby ctili rodinné tradice a vyvarovali se tak budoucím problémům. Zpočátku berou tuto radu na lehkou váhu, když ale během následujících nocí zmizí několik členů jejich rodiny, začínají si uvědomovat, jakou udělali chybu.

Ju-on Car

Ju-on Car (2008)

Parta přátel se chystá strávit společný víkend v horách. Jejich plány ovšem přeruší skutečnost, že oblast, kam právě míří skrývá děsivé tajemství. Tajemství, díky kterému budou jeden po druhém umírat.

Re-Kill

Re-Kill (2015)

Uplynulo již pět let od vypuknutí smrtelné epidemie, která změnila lidstvo v hladové zombie a jak se zdá, nebezpečí již pominulo. Tomuto faktu ovšem nevěří skupinka R-Division a nadále tak plní svůj hlavní úkol, hledat a zabíjet nemrtvé. Zanedlouho se členům R-Division dostanou informace, které zcela vyvrátí zvěsti o zažehnání epidemie.

Noc žraloka 3D

Noc žraloka 3D (2011)

Parta několika přátel cestuje do Louisiany, kde chtějí strávit společný víkend u jezera. Jejich plány se ovšem velmi rychle změní v noční můru při zjištění, že je navštívila skupinka lidožravých žraloků.

Insidious

Insidious (2010)

Příběh o mladé rodině a jejich synovi, který se po tragické nehodě nachází v kómatu. Jakkoliv se zdá, že situace nemůže být horší, rodiče stále ještě netuší, že tělo jejich chlapce slouží jako vstupní brána pro pomstychtivé duchy, zatímco jeho duše je uvězněna v temném zapomnění.

Červená Karkulka

Červená Karkulka (2011)

Příběh nás zavede do středověké vesničky, která je terorizována neznámým zvířetem. V této temné době žije mladá dívka zamilovaná do zdejšího dřevorubce, ovšem vize její lásky se brzy změní v zoufalství.

Klinika

Klinika (2010)

Beth a její snoubenec se po dlouhé cestě ubytovali v levném motelu, aby zde strávili společnou noc. Následujícího dne se ovšem Beth probouzí v opuštěné budově, bez svého snoubence a nenarozeného dítěte. Stavá se figurkou v děsivé hře, ze které není cesty zpět.

Jsme to, co jsme

Jsme to, co jsme (2010)

Muž po své smrti za sebou zanechal vdovu se třemi dětmi. Jeho žena je zničená a sama neví, jak rodinu uživí, ovšem tato děsivá skutečnost skrývá ještě děsivější pravdu o celé rodině, která je plná kanibalů. Břemeno lovit nyní spadá na nejstaršího syna Alfreda, kterému právě nastal čas znovu nakrmit hladovou rodinu.

F

F (2010)

Na konci školního dne je škola až na pár studentů zcela opuštěná a právě v této chvíli, v temných chodbách a prázdných učebnách, čeká na studenty neznámé zlo, které se dere na povrch a přináší pouze smrt. Nyní nastává noc, která bude studenty děsit do konce jejich životů...

Poslední vymítání ďábla

Poslední vymítání ďábla (2010)

Příběh vypráví o mladé dívce Nell, která trpí stále děsivějšími záchvaty. Rodina Nell se z posledních svých sil obrací na reverenda Marcuse. Marcus očekává pouze další příliš pobožnou rodinu, která v obyčejné nemoci vidí něco nadpřirozeného, ale jak se Marcus stále víc seznamuje s Nell, začíná věřit, že je ďábel skutečně nablízku.

Žena v černém

Žena v černém (2012)

Mladý právník Arthur po smrti jednoho ze svých klientů cestuje do vzdálené vesnice, aby zde vyřídil všechny nezbytné procedury související s vypořádáním dědictví. Při příjezdu do svého domu ovšem začíná být svědkem tajemných zjevení neznámé ženy, zahalené do černých šatů.

Karanténa 2: Terminál

Karanténa 2: Terminál (2011)

Příběh volně navazující na konec Quarantine, nás zavede na metropolitní letiště, na němž právě nouzově přistálo letadlo. Dle informací, které byly zděleny letištnímu terminálu, cestující vykazují známky násilného chování, jehož příznaky se dají přirovnat k vzteklině. Na letadlo je uvalena okamžitá karanténa.

Fertile Ground

Fertile Ground (2011)

Emily a Nate se rozhodnou uniknout městskému životu a cestují na vzdálený venkov. Krátce po příjezdu ovšem začínají být svědky děsivých vizí, které velmi rychle změní jejich plánovaný odpočinek v noční můru.

Zrcadla 2

Zrcadla 2 (2010)

Max Matheson po smrti své snoubenky bere zaměstnání jako noční hlídač. S pocitem nového začátku se snaží začít nový život, ale od doby svého nástupu je svědkem děsivých vražd spolupracovníků.

Reklama