Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Sociální síť (2010) 

Hlavní postava je dle filmu jen obyčejný sociopat, snažící se stát arogantním hovadem, do toho tu máme olympijské veslaře, zbytek zcela nesympatických postav a klišoidní rozhovory. Nebylo to sice tak úplně nezábavné, ale rozhodně to nebyl film, který bych někdy ještě chtěla vidět. Po odchodu z kina mne jímala jen jedna jediná idea, a sice smazat si účet na fejsbúku a už nikdy o něj ani slovem nezavadit...

plakát

Inland Empire (2006) 

Pan Lynch se zřejmě pokusil zminimalizovat a zmást děj dokonale... naprosto... ad absurdum. A taky se mu to podařilo. Co dodat? Samotní Rabbits byli kouzelně divní, šílení, děsiví... ale tohle bylo jenom divné.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Zbraní více, než-li slov. Přesto mne film zaujal. Hvězdičku bohužel ztrácí kvůli roztřesené kameře i kvůli zvláštnímu prolínání scén, kdy máte pocit, že vám prostě kus ušel...Ale dojem dobrý.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Film o tom, jak to nebylo... Basterds s velice britským přízvukem, slizký Hans Landa i odhodlaná Shosanna. K tomu mírná karikatura nacistických pohlavárů, ale přece tam někde mezi řádky je kus pravdy. Ale kdykoliv budete mít pocit, že ve filmu se přestaly objevovat Tarantinovi trochu "zvláštní" vtípky, je to přesně ten čas, kdy přijdou. A tak, i když téměř všichni zemřeli a ze závěru v kině, kdy do plamenů a kouře mihotá obraz a zní smích velké tváře, i když z celé té židovské pomsty trochu běhá mráz po zádech, stejně se tomu musíte smát, viďte? :)

plakát

Slepci (2004) 

Tento film zcela jistě není tak docela špatný. Ale byl by o mnoho lepší, kdyby si něčím dokázal udržet pozornost diváka. Ačkoliv jsem docela pozorná jako divák, i já někdy měla problém, že mi ve zlouhavějších pasážích pozornost utekla někam ven a vracela se jen těžko. Byl to trochu divný film a trochu divných lidech z opuštěné skotské farmy. Co si může člověk přát víc?