Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Sex a Lucía

Sex a Lucía (2001)

Poprvé jsem viděl někdy v únoru 2009, dnes 16.7.09 podruhé. Film je pro mě úplně fascinující, člověka okouzlí, ohromí, pohltí, 2 hodiny sedím, ani nedutám a hltám vše plnými doušky. Určitě se film nelíbí každému. Můj kolega v práci vyřazoval ze své filmotéky odpad a tak jsem se zdarma dostal k tomuto pro mě jednomu z nejlepších filmů. A nejde jen o sex, kterého není málo. Jde o tu poutavost, atmosféru, perfektní scénář, krásnou Paz Vega, překrásnou Elenu Anaya, nádhernou hudbu A. Iglesiase... To se prostě nedá slovy popsat, to se musí vidět. Samozřejmě dávám opět plných 100%.

Harold a Maude

Harold a Maude (1971)

Vynikající Maude (Ruth Gordon), pěkné hity přelomu 60. a 70. let, občas i skoro slzy, pár skvělých fórů, nabito energií a láskou, životem (i umíráním)... To je nesmrtelný film. Nedá se jinak než 100%.

All That Jazz

All That Jazz (1979)

Fascinujcí. Závěrečná scéna je mimořádně dojímavá a neubráním se slzám. Brečím jako malý kluk.

Blbec k večeři

Blbec k večeři (1998)

Tak na toto se dá dívat stále dokola a pořád se budu smíchem za břicho popadat. Jedna z nejlepších komedií. Skvělý výkon nejen obou hlavních hrdinů.

Brazil

Brazil (1985)

Viděl jsem před časem (zatím jen jednou), ale zanechalo ve mně hlubokou stopu.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Fantastické umělecké dílo. I opakované shlédnutí mě utvrzuje o režisérově výjimečnosti.

Tanec v srdci

Tanec v srdci (1992)

Láska, umění, procítěnost. Miluji tento film. Shlédnuto poněkolikáté 20.3.2010 a musím říct, že tentokrát jsem čekal o něco víc. Přesto moc dobrý film. 85%.

Proměna Placida Lakea

Proměna Placida Lakea (2003)

Viděno podruhé 28.4.2011 a pořád se mi to moc líbí. Prostě ten film mi sedí. Opravdu jsem se nasmál a dobře pobavil. 90% a 5*.

Velká žranice

Velká žranice (1973)

Velmi zajímavý a odvážný film. Místy téměř perverzní, jinde nechutný, často hodně odvážný. Některé skvělé filmy je možno vidět stále dohola, tento jsem viděl v relativně krátké době podruhé a už ho nemusím hodně dlouho, ne-li vůbec. Přesto dostává 90%. Snímek působí velmi realisticky i přes svoje nezvyklé téma. Všichni hrdinové podávají výborné výkony. Zajímavé je, že všechny postavy mají stejná přestní jména jako jejich skuteční představitelé - herci.

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Když jsem viděl poprvé, celkem se mi to líbilo. Když jsem viděl podruhé, teprve jsem tomu přišel na chuť a rázem se to stává jedním z mých nej filmů.