Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (426)

plakát

Sunshine (2007) 

Úžasný, už si ani nepamatuju kdy jsem měla naposledy takovej soucit s nějakou posádkou vesmírné lodě a bála jsem se o každej jejich krok (lidskou posádkou :D ). Plus ten pocit být tak blízko Slunci byl docela fascinujicí. Moc hezkej film, mile mě překvapil. Prostě miluju vesmírnou tematiku. + Chris Evans tam byl skvělej *_*

plakát

Horizont události (1997) 

Pěknej filmek na nedělní večer :D. Čekala jsem teda že se u toho budu víc bát, a ono to bylo spíš docela nechutný. Anyway, atmosféra skvělá, kulisy parádní a po herecké stránce taky super. Líbilo se mi to hodně :)

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Předčilo to moje očekávání, pro mě jednoznačně nejlepší Marvelovskej film roku. (sorry Iron Mane:( ) Bavila jsem se parádně.. definitivně to bylo lepší než prvni Thor. Akorád teda.. ano.. Loki suverenně přehrál Thora. ikdyž jeho charming smile a hláškování na mě stále nezabírá tak jak by asi mělo.. nejspíš jsem jediná ženská na planetě :D. Ale uznávám že je Loki fakt sympaťák. Malekith byl cool, on a jeho super rudě ozářená kosmická loď O___O.. (Eccleston rulez!). Sranda byla, když u scény kde byl polonahej Thor, ozvalo ze sálu obdivné /trolovací/ ooooh! od nějakýho chlapa a půlka sálu se začla smát :D. + Asgard a vesmír kolem byly fakt krásně udělaný :).

plakát

Enderova hra (2013) 

Vizuálně se mi to líbilo hodně, poslední půlhodina fakt síla. Jen se nemůžu zbavit dojmu že v tom filmu něco chybí, nějaká větší lidskost těch postav. Nebo je to celý prostě strašně natěsnaný na sebe a tahle věc se tam nevešla? Ten Enderův vývoj mi díky tomu přišel místama poněkud neuvěřitelnej, jakoby byl "nadčlověk" jen se strategickym myšlením a nic jinýho. Nečetla jsem knížku, jen jsem slyšela z mnoha stran že by tomu prospěla stopáž navíc, tak možná proto mám ten dojem. Respektive mám pocit že se celej film odehrál snad během týdne. Předpokládám že v knižní podobě bych tohodle pocitu nedošla. Rozhodně si knížku seženu, přečtu a pak se na film mrknu znova. Jinak dost scén ze kterých mi bylo uplně hezky na duši, sice divnej výraz, ale je to tak. Konkretně třeba beztížný scény v tréningové aréně.. Kdo by si to nechtěl vyzkoušet :)

plakát

Plán útěku (2013) 

Sly s Arniem dokazujou že ještě stále nepatří do starýho železa.. super to bylo! :D Jen nevím kdo tam vypadal líp. Jestli Stallone ve fakt slušivým obleku, nebo Schwarzenegger s bradkou :3 8/10 ocelových nýtku for me. :)

plakát

Znovu 17 (2009) 

Nejlepší na tom byl ten absolutní nerd v Lamborghini, jojo v jeho bytě by se mi fakt líbilo :D. Efron je děsnej šampon a nechápu co na něm baby vidí, ale i tak jsem se docela bavila :).

plakát

Drsňačky (2013) 

No to byla teda ale obhroublá a trapná zhovadilost.. bych se styděla, na to jít do kina!!! Ok, přiznávám že jsem se fakt bavila. Perfektně jsem u toho filmu zrelaxovala. Bohužel se mi to líbilo :D. To je za poslední měsíc druhej film se Sandrou Bullock co se mi líbil.. this is end of the world! :))

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

A tak jako jo, nebylo to nejhorší. Sice jsem čekala že se u toho budu třeba bát a budu mít takovej ten nepříjemnej, klaustrofobickej pocit jako jiných u filmů tohodle typu.. Pocit se sice nedostavil, ale poslední třetina filmu je super. Podivná kamera a zvláštní střihy, nevím pořádně jestli se mi to zamlouvalo nebo ne. Antje "Faora" Traue, kvuli které jsem na to koukala je tam hot, ikdyž je celá pokrytá krví a jiným hnusem. Hodně mě překvapil její zvláštní měkkej hlas s přízvukem :).

plakát

Gravitace (2013) 

Já se z toho filmu klepu ještě teď.. parádní vizuál, fakt dechberoucí vizuální orgie, doplněný slušným nervákem. Prožívala jsem s něma každičkej okamžik. 90 minut mi uteklo jako nic a užívala jsem si nádherný vesmírný záběry a realisticky udělaný ticho. Tenhle film 100% stojí za to vidět v kině, 3D formátu nelitovat. Jen škoda že jsme si neudělali výlet do Imaxu. Akorád teda v mým případě u některých scén mi vylítl tlak pěkně nahoru.. sugestivní film. Nádhera! A btw.. obsazení Sandy Bullock v tomhle filmu mě fakt děsilo, jelikož ju jako herečku nemusím.. Ale tady byla fakt výborná a navíc jí to slušelo, i ve skafandru! :)

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Až na tu superextrémně otravnou Vanellope to bylo docela fajn. Ralphovi jsem fandila, roztomilej záporák :). Nejlepší byla stejně Sergeant Calhoun, sexy badass v tom armoru :D "Doomsday and Armageddon just had a baby and it... is... ugly!" Nejsem vyloženě pařan, ale strávila jsem hodně, hodně hodin na vietnamské kopii nintenda jako děcko, takže vzpomínky zapracovaly taky :).